6 ΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΤΡΑΟΛΥΜΠΙΑΠΥΛΟΣΜΕΘΩΝΗΚΑΛΑΜΑΤΑΣΠΑΡΤΗ ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥΓΥΘΕΙΟΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΝΑΥΠΛΙΟ ΜΥΚΗΝΕΣΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ

23-26/10/2020


1Η ΗΜΕΡΑ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΤΡΑ 

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:30 το πρωί, μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (περνάμε περιφερειακά) ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΤΣΟ6-ΒΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, περνώντας από την γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση, άφιξη στην ΠΑΤΡΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε την πόλη της ΠΑΤΡΑΣ. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:  ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό και θα επισκεφθούμε την εκκλησία του “ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ” (πολιούχος της πόλης). Αναχώρηση για την γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για την ΠΥΛΟ, την όμορφη κωμόπολη που είναι χτισμένη στην ακτή του όρμου του Ναυαρίνου. Ελεύθεροι στη γραφική παραλία με φόντο το νησί Σφακτηρία. Επόμενη στάση η ΜΕΘΩΝΗ με το καλά διατηρημένο Βενετσιάνικο Κάστρο , χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα. Μετά άφιξη στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτούμε τον Μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής και την παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική ΜΑΝΗ, την ξερή γη με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Εδώ βρίσκεται και το μανιάτικο χωριό ΔΥΡΟΣ, επίσκεψη στα περίφημα σπήλαια, από τα σπανιότερα στον κόσμο. Στη συνέχεια στάση στο ΓΥΘΕΙΟ, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα και χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα. Μετά μέσω μιας ενδιαφέρουσας διαδρομής φθάνουμε στην ομορφότερη βυζαντινή πολιτεία της Ελλάδας, την ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, η οποία είναι κτισμένη σ΄ έναν πελώριο βράχο, μέσα στην θάλασσα και ενώνεται μονάχα με μία στενή λωρίδα γης με τη στεριά, το μοναδικό πέρασμα, η “μόνη εμβασία”. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια με τα παλιά αρχοντικά και τις όμορφες βυζαντινές εκκλησίες, όπως του Ελκόμνεου Χριστού (13ου αιώνα), την Παναγία την Χρυσαφίτσσα (17ου αιώνα) και στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκονται τα ερείπια του παλιού φρουρίου και η Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην άκρη του γκρεμού. Τέλος άφιξη στην ΣΠΑΡΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ:  ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρωινό και ξεκινάμε για περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία του ΜΥΣΤΡΑ.  Συνεχίζουμε για τις ΜΥΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Τη θρυλική πρωτεύουσα των ΑΤΡΕΙΔΩΝ με μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Μετά επίσκεψη την ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ (ναός του Ασκληπιού), όπου θα θαυμάσουμε το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. Αναχώρηση για το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ την πρώτη πρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ:  ΝΑΥΠΛΙΟ– ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΑ

Πρωινό και περιήγηση στη γραφική πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, θα δούμε το ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ τον ΒΡΑΧΟ του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ με την πανοραμική θέα, τις ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, το ΜΠΟΥΡΤΖΙ, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Αναχώρηση γαι την ΧΑΛΚΙΔΑ Ελευθερος χρόνος για φαγητό και να δε'ιτε την πόλη. Διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ: ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για  τη βόρεια ΕΥΒΟΙΑ.(ΑΡΤΑΚΙ-ΠΡΟΚΟΠΙ),όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ. 

Στή συνέχεια περν'αμε απο την ΑΙΔΗΨΩ και απο τον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ θα περάσουμε με το  Φ/Β στη ΓΛΥΦΑ.. Με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή μας για καφέ, φαγητό και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:                                                   295 ευρώ

Μονόκλινο:                                                                                             +125 ΕΥΡΩ

Δελτία Ογα 4ήμερα                                                                                   150. ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:                                                                                         

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινά μπουφέ στα ξενοδοχεία.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Νυχτερινές διασκεδάσεις. Γεύματα – δείπνα.
  • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους, και Μουσεία.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26  68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947  FAX 00302551031596  e.mail, alextour@otenet.gr


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.