ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


6 - 9 Απριλίου 4 ημέρες


Αναχώρηση στις 07.00 (   από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) Διέλευση μέσω Εγνατίας οδού από Κομοτηνή, Ξάνθη & Καβάλα. Στάση για καφέ & προσκύνημα στον Επιτάφιο στον παλιό Σταυρό Χαλκιδικής. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στα αρχαία Στάγειρα, όπου και ο τάφος μνημείο του Αριστοτέλη. Γεύμα ατομικά στην Ολυμπιάδα. Διέλευση από τα Μακεδονικά Τέμπη και δια μέσω της πρωτεύουσας του νομού Πολύγυρο, άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Νηστίσιμο δείπνο. Παρακολούθηση περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία Γεννήσεως της Θεοτόκου (1850) στην Κασσάνδρεια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ :Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 07.04.2018

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περιήγηση κάνοντας το γύρο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας. Διέλευση από Σίβηρη, σκάλα Φούρκας, Ποσείδι, Καλάνδρα, Μένδη, Νέα Σκιώνη όπου και προσκύνημα στο ξωκλήσι Παναγίας Φανερωμένης. Ακολούθως συνεχίζουμε για να δούμε τα ιαματικά λουτρά στην σκάλα Αγίας Παρασκευής και το ακρωτήρι στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου (Κάνιστρο) για να απολαύσουμε την υπέροχη θέα. Διέλευση από Πευκοχώρι, Χανιώτη, Πολύχρονο θα επισκεφτούμε την Κρυοπηγή και το μνημείο του καπετάν Χάψα. Περπάτημα και στην Άφυτο για να δούμε τον παραδοσιακό οικισμό. Επίσης θα αφιερώσουμε χρόνο για επίσκεψη στον πύργο και στο αγίασμα του Αποστόλου Παύλου. Θα καταλήξουμε για το μεσημέρι στον πανέμορφο ισθμό της αρχαίας & νέας Ποτίδαιας, όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό ατομικά στις ταβέρνες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Το βράδυ μετάβαση στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που βρίσκετε εντός του χώρου των ξενοδοχείων όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα γιορτάσουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το αναστάσιμο δείπνο, με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ :ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 08.04.2018

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι στους πανέμορφους χώρους του ξενοδοχείου για να ζήσουμε τις διαδικασίες ψησίματος του παραδοσιακού μας οβελία με συνοδεία ποικίλων μεζέδων που θα σερβίρονται αφειδώς. Τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα θα πλαισιώνουν τη γιορτή μας με Ελληνικούς χορούς. Το κοκορέτσι και το αρνί θα έχουν την τιμητική τους σήμερα στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα κόκκινα αυγά. Καλή διασκέδαση και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά θα πάμε με το πούλμαν ως τα Νέα Μουδανιά για ένα ποτό ή δείπνο(εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ 09.04.2018

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 10:00 για το σπήλαιο Πετραλώνων & το μουσείο για επίσκεψη. Εδώ ο Δόκτωρ Άρης Πουλιανός με τις έρευνές του ανακάλυψε ίσως τον παλιότερο κάτοικο της Ευρώπης το περίφημο Αρχάνθρωπο! Συνεχίζουμε από εκεί για το πασίγνωστο χωριό του Χολομώντα, τον Άγιο Πρόδρομο που φημίζετε για το καλό φαγητό το οποίο το καθιστά πόλο έλξης για του τουρίστες. Γεύμα ατομικά. Ακολούθως επιστροφή μέσω Νέας Απολλωνίας, Ρεντίνας και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΤΙΜΕΣ

THEOFANO IMPERIAL PALACE HOTEL 5* www.theofanoimperial.gr

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :

210 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

80 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ,

80 ΕΥΡΩτο 1ο παιδί ως 6 & 150€ 2ο ΠΑΙΔΙ (στο δωμάτιο των γονέων)


SIMANTRO HOTEL 5* www.simantrobeach.gr

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :

195€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,

60€ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ,

80€ 1ο ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 & 140€ 2ο ΠΑΙΔΙ (στο δωμάτιο των γονέων)

Περιλαμβάνει
 • Την μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • 3 πρωινά τύπου αμερικάνικου μπουφέ.
 • 3 γεύματα στα οποία συμπεριλαμβάνεται:
 • Νηστίσιμο δείπνο Μεγάλης Παρασκευής,
 • Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα & κόκκινα αυγά.
 • Πασχαλινός μπουφές με οβελία & κοκορέτσι.
 • Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα και χορευτικό.
 • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
 • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται.
 • ΦΠΑ. 24%
Δεν περιλαμβάνει
 • Νυχτερινές διασκεδάσεις.
 • Εισόδους μουσείων.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • ΣΗΜ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
 • ALEXANDROUPOLI TOURS

  K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

  ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947 FAX 00302551031596  e.mail, [email protected]

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.