4 ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ
ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

1η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26-04-2019  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:15 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικωνσυνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Προσκύνημα του Επιταφίου στο Ναό του Άγιου Αντωνίου στην παλιά πόλη. Δείπνο με νηστίσιμα στο ξενοδοχείο. Μετά το φαγητό θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ  27-04-2019  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ)

 Πρωινό και αναχώρηση για  τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, και ολιγόλεπτη στάση στην υπέροχη Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Μετά το φιλί της Αγάπης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας θα έχουμε Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  28-04-2019  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936, μετά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας “Grigore Antipa”, χτίστηκε το 1835 και είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του είδους του στον κόσμο. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου,  το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε σε ένα από τα πολυκαταστήματα του Βουκουρεστίου. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  29-04-2019  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γνωρίσουμε την πόλη. Μετά μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη μας. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:                                        210. EYΡΩ

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:                         155 ΕΥΡΩ

Μονόκλινο:                                                                               245 ΕΥΡΩ                       

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο  του γραφείου μας.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι στο ξενοδοχείο ‘VENEZIA’ (κεντρικό) 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής.
  • Το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου.
  • Το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα.
  • Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία.
  • Αρχηγό γραφείου
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.