ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!

Πηγές -εκβολές Αχέροντα, Νεκρομαντείο, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Δωδώνη Γρεβενά!

30/12/2019-2/1/2020

1 η μέρα Τρίτη 30.12.19. AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ– Ιωάννινα –Παραμυθιά.(625χλμ): 

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) στις 05:30 καιαναχώρηση. τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδών, άφιξηστα Ιωάννινα. Περιήγηση στην ακρόπολη όπου και τομουσείο Αργυροτεχνίας, το Βυζαντινό μουσείο, τοΦετιγιέ τζαμί & ο τάφος του Αλή Πασά. Ελεύθεροςχρόνος για φαγητό ατομικά. Αναχώρηση για την Παραμυθιά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γνωριμία μετην όμορφη κωμόπολη. Το βράδυ Πρωτοχρονιάτικορεβεγιόν στο ξενοδοχείο μας με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό. Διανυκτέρευση.

2 η μέρα Τετάρτη 01.01.20. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Παραμυθιά – Αχέροντας –

Νεκρομαντείο- Πάργα.(100 χλμ): Πρωινό. Αναχώρηση για τις πηγές του ποταμούΑχέροντα. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι στον Αχέροντα βρίσκονταν οι πύλες του ΚάτωΚόσμου. Επίσκεψη στο περίφημο Νεκρομαντείο και τις εκβολές του ποταμού. Στη συνέχεια επίσκεψη στη γραφική Πάργα. Θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια και θα θαυμάσουμε τα κουκλίστικα σπιτάκια τους, απολαμβάνοντας το ατομικό μας γεύμα στο ειδυλλιακό τοπίο με τις ταβέρνες και τα εστιατόρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση.Διανυκτέρευση.

3 η μέρα Πέμπτη 02.01.20. Παραμυθιά - Γρεβενά – .(630χλμ): Μετά το πρωινό αναχώρηση για επιστροφή. Στάση & επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του μαντείου της Δωδώνης. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο Βρέλλη. Αναχώρηση για τα Γρεβενά (την πόλη των μανιταριών) για ατομικό γεύμα. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσειςγια καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:145€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:235€

Περιλαμβάνει:

*Μεταφορά με υπερυψωμένο - κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας. *Δύο

διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο THEASIS 4* στην Παραμυθιά. *Περιηγήσεις -

εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. *Συνοδό. *Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια.

*Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει:

*Το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο (υποχρεωτικό 20€. Περιλαμβάνει δείπνο σε

μπουφέ, ποτά, ζωντανή ορχήστρα.). *Φόρους ξενοδοχείων, εισόδους σε μουσεία, επιπλέον

γεύματα, διασκεδάσεις, και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψειςThank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.