3 ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΕΛΑΤΗ ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΑΠΟ 31-12-2017 ΕΩΣ 02-01-2018

1η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 31-12-2017 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ – ΜΥΛΟΙ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Αναχώρηση στις 07:30 το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Μουσθένη, περνάμε περιφερειακά τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Στάση για φαγητό στην ΛΑΡΙΣΑ. Στη συνέχεια θα πάμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ για να επισκεφτούμε τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά. Το απόγευμα συνεχίζουμε για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου μας θα έχουμε το ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 01-01-2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΕΩΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα φημισμένα ΜΕΤΕΩΡΑ και ειδικότερα τα μοναστήρια του ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΒΑΡΛΑΑΜ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Στη συνεχεία αναχώρηση για το ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ και στη συνέχεια ανεβαίνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ όπου θα προσκυνήσουμε και θα ξεναγηθούμε σ’ έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Μετά θα πάμε στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, για φαγητό. Στην επιστροφή μας θα κάνουμε στάση για να γνωρίσουμε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ και ειδικά τον Χριστουγεννιάτικο χώρο ‘ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ’ στην ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 02-01-2018 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ, που ξεκινούν από την ΠΥΛΗ, με την περίφημη λίθινη γέφυρα του Βησσαρίωνα (1514 μ.Χ.). Μέσα από μια διαδρομή γεμάτη έλατα φθάνουμε στην ΕΛΑΤΗ (υψόμετρο 860 μ.). Συνεχίζουμε για ΠΕΡΤΟΥΛΙ (υψόμετρο 1.110 μ.) και για το μαγευτικό οροπέδιο του χιονοδρομικού κέντρου με την αλπική βλάστηση. Ελεύθερος χρόνος στο χιονοδρομικό κέντρο για καφέ. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ για φαγητό στις γραφικές ταβέρνες της. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 150  ΕΥΡΩ

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:110.ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 180 ΕΥΡΩ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ στο ξενοδοχείο ORFEAS 3 αστέρων

σε δίκλινα δωμάτια.

  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • To Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν (φαγητό και μουσική με DJ).
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947 FAX 00302551031596  e.mail, alextour@otenet.grThank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.