ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ “ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” Από 21/08/2022 έως 26/08/2022

1η Μέρα: Κυριακή 21.08.2022

Αναχώρηση ώρα 22.30.00  απο το Γραφείο μας και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη στο Λαύριο το πρωί της Δευτέρας.

2η Μέρα: Δευτέρα 22.08.2022

Επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο ώρα 11.00 το πρωί, τακτοποίηση στις καμπίνες και στη μία το μεσημέρι αναχώρηση για την 4ήμερη κρουαζιέρα ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τους χώρους του πλοίου – Μεσημεριανό φαγητό. Πρώτη στάση το κοσμοπολίτικο νησί  της Μυκόνου. Άφιξη στις 18,00 μεταφορά στο κέντρο του νησιού – ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε και να περπατήσουμε στα όμορφα σοκάκια της Μυκόνου. Επιστροφή στο πλοίο  βραδινό φαγητό και ώρα 23.00 αναχώρηση. Διανυκτέρευση εν πλώ.

3η Μέρα: Τρίτη 23.08.2022

Άφιξη ώρα 07.30  στο ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ  τελωνειακό έλεγχος, επιβίβαση σε λεωφορείο για να επισκεφθούμε την αρχαία Έφεσσο όπου θα δούμε το αρχαιολογικό μουσείο, το τέμπλο του Αδριανού, την βιβλιοθήκη, το μαρμάρινο δρόμο, το μεγάλο θέατρο, την αγορά, τον Αρκαδικό δρόμο τη διπλή εκκλησία, (Βασιλική της Θεοτόκου, όπου το 431 συγκλήθηκε η Γ΄ Οικουμενική σύνοδος κατά την οποία καταδικάστηκε ο μονοφυσιτισμός και απέδωσε επίσημα στην Παρθένο Μαρία τον τίτλο «Θεοτόκος), το γυμναστήριο, το στάδιο, το θέατρο, όπου μίλησε για πρώτη φορά ο Απόστολος  Παύλος και το τέμπλο της Αρτέμιδος που θεωρείται ένα από τα επτά θαύματα της αρχαιότητας. Ελεύθερος χρόνος στο Κουσάντασι για αγορά αναμνηστικών,  επιστροφή στο πλοίο  και αναχώρηση ώρα 13.00 για το νησί της αποκάλυψης την Πάτμο. Μεσημεριανό φαγητό σε εστιατόριο του πλοίου και άφιξη στο νησί στις 17.00  Περιήγηση ατομικά στην χώρα της Πάτμου έως 21.30  όπου θα αναχωρήσουμε για το νησί της Ρόδου. Βραδινή διασκέδαση με ποτό στο πλοίο Διανυκτέρευση εν πλώ.

4η Μέρα: Τετάρτη 24.08.2022

Άφιξη ώρα 07.00π.μ στο νησί των Ιπποτών την όμορφη Ρόδο. Επιβίβαση στο πούλμαν για την ημερήσια γνωριμία του νησιού. Επιστροφή το απόγευμα στο πλοίο και στις 18.00 απόπλους για το Ηράκλειο. Βραδινό φαγητό – διασκέδαση – διανυκτέρευση εν πλώ

5η Μέρα: Πέμπτη 25.08.2022

Άφιξη το πρωί στο Ηράκλειο πρωινό στο πλοίο μας και έξοδος στην πόλη του Ηρακλείου Χρόνος ελεύθερος όπου μπορείτε να επισκεφθείτε ατομικά το αρχαιολογικό μουσείο και την αγορά ή να επιλέξετε ένα από τα προγράμματα επισκέψεων και ξεναγήσεων σε αξιοθέατα του νησιού όπως τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού που οργανώνει η εταιρεία πληρώνοντας έξτρα. Επιστροφή στο πλοίο  και αναχώρηση στις 12.00 για το νησί της Σαντορίνης. Μεσημεριανό φαγητό στο πλοίο . Άφιξη στις 16.30  έξοδος στο νησί όπου με τελεφερίκ θα βρεθούμε στην πρωτεύουσα τα Φηρά για να απολαύσουμε το μπλέ και το λευκό της περίφημης Σαντορίνης. Επιστροφή στο πλοίο και αναχώρηση στις  21.30  για Πειραιά. Βραδινό φαγητό , Διασκέδαση με μουσική και ποτό στο πλοίο μας γιορτάζοντας την λήξη της κρουαζιέρας. Διανυκτέρευση εν πλώ

 6η Μέρα: Παρασκευή 26.08.2022

Άφιξη στο Λιμάνι του Λαυρίου στις 07.00 επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής 540 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας από Ορεστιάδα – Λαύριο και αντίστροφα.
 • Διαμονή σε καμπίνα ΙΑ2 (Δίκλινη Εσωτερική)
 • Λιμενικά & λοιπά έξοδα και χρέωση παροχής υπηρεσιών
 • Πλήρης διατροφή και απεριόριστο πακέτο ποτών.
 • το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο
 • μεταφορά με πούλμαν στο κέντρο της Μυκόνου,
 • εκδρομή στο Κουσάντασι (KUS-02)
 • εκδρομή στη Ρόδο (RHO-01) (4DC)
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Οι επιπλέον προαιρετικές εκδρομές.
 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 • Ταξιδιωτικά έγγραφα (ταυτότητα ή διαβατήριο)
 • Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.
 • Test rapid antigen που θα έχει διεξαχθεί 24 ώρες πριν από την ώρα επιβίβασης στο κρουαζιερόπλοιο.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.