Βεργίνα – χιονοδρομικό Βασιλίτσας - Αιανή

31 Δεκεμβρίου 2019 – 2 Ιανουαρίου 2020

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΖΑΝΗ!

Βεργίνα – χιονοδρομικό Βασιλίτσας - Αιανή

31 Δεκεμβρίου 2019 – 2 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1 η Μέρα 31.12.2019.ΤΡΙΤΗ.

Αναχώρηση το πρωί στις 07:00 από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και εν συνεχεία διέλευση από Κομοτηνή, Ξάνθη,Καβάλα. Στάση για τη βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνωνβασιλέων τη Βεργίνα. Επίσκεψη στο βασιλικό τάφο του Φιλίππου του Β’ . Γεύμα ατομικά εδώ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τηνΚοζάνη. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ξεκούραση.Το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. ΚΑΛΗΧΡΟΝΙΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Διανυκτέρευση.

2 η Μέρα 01.01.2020. ΤΕΤΑΡΤΗ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για επίσκεψη στοχιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Εδώ στο υψόμετρο 1788-2060μέτρα, λειτουργεί λίφτ μέχρι σήμερα μεταφέροντας 800χιονοδρόμους την ώρα στις πίστες. Επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα του κέντρου είναι η μεγάλη διάρκεια του χιονιού

που κρατάει από τον Νοέμβριο μέχρι την Άνοιξη, καθώς και η μεγάλη ποικιλία στις πίστες. Ελεύθερος χρόνος. Στάση για ατομικό γεύμα. Επιστροφή στην πανέμορφα στολισμένη πόλη της Κοζάνης. Ελεύθερος χρόνος για το πανέμορφο κέντρο της πόλης, διανυκτέρευση.

3 η Μέρα 02.01.2020. ΠΕΜΠΤΤΗ.

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για επίσκεψη στο καλύτερο ίσως Εθνολογικό μουσείο της Ελλάδας στην πόλη της Κοζάνης. Στη συνέχεια αναχώρηση για Αιανή, όπου και επίσκεψη στο νέο αρχαιολογικ’ο μουσείο, με τα ανεκτίμητα εκθέματα. Το μεσημέρι στάση για φαγητό ατομικά στον Βελβεντό.Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με στάση για τον απογευματινό καφέ μας καθοδόν. Άφιξη στην πόλη μας. 


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 130€ , ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 165€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.* Δύο

διανυκτερεύσεις σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με

πρόγευμα στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ 2* 8,6 βαθμοί, στην

Κοζάνη . *Συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια Αστικής

Ευθύνης.* ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Έξτρα φαγητά & ποτά.* Εισόδους μουσείων. * Φόρο

διανυκτέρευσης. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.