ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΟΒΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ & ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
 4 ΗMΈΡΕΣ 25-28/10/2020

1η ημέρα: Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Λάρισα, Βόλο, Αλαμάνα, Χάνι Γραβιάς και συνεχίζουμε για το μεταλλευτικό πάρκο Φωκίδας. Στο Μεταλευτικό Πάρκο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά Θεματικά Πάρκα της Ευρώπης, θα ακολουθήσουμε τα χνάρια των μεταλλωρύχων μέσα στις υπόγειες στοές με τα κοιτάσματα του βωξίτη. Με οπτικοακουστικά συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας, θα γνωρίσουμε την ιστορία των μεταλλωρύχων και τις μεθόδους εξόρυξης μέσα σε ένα παλιό μεταλλείο στην καρδιά της Γκιώνας. Ξεκινάμε για Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 
2η ημέρα: Δελφοί – Αρχαιολογικός χώρος – Μουσείο - Αράχοβα Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου και του σημαντικού μουσείου των Δελφών. Συνεχίζουμε με προορισμό τη δημοφιλή Αράχοβα. Περπατώντας στα σοκάκια της υπέροχα στολισμένης κωμόπολης, κτισμένη στις νότιες πλαγιές του όρους Παρνασσού, μπορείτε να επισκεφθείτε τα όμορφα μικρά καταστήματα και να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στους Δελφούς, διανυκτέρευση.
 3η ημέρα : Δελφοί - Ναύπακτος & Ορεινή Ναυπακτία Πρωινό και αναχώρηση Συνεχίζουμε για Ναύπακτο, θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη το κυκλικό λιμανάκι τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη και κάτω από τον πλάτανο παίρνουμε το καφεδάκι μας. Στη συνέχεια αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία διασχίζοντας γραφικά χωριά εκπληκτικής ομορφιάς. Περνώντας την Τερψιθέα, ορεινό χωριό σε υψόμετρο 750 μέτρων, θα φθάσουμε στην Ελατού η οποία είναι ακόμα ένα ορεινό Ρουμελιώτικο χωριό της ορεινής Αιτωλίας. Έπειτα συναντάμε την Άνω Χώρα, η οποία είναι το σημείο αναφοράς της ορεινής Ναυπακτίας. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και φαγητό σε κάποια από τις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση . 
4η ημέρα: Δελφοί – Ιτέα – Γαλαξίδι - Βόλο – Θες/νίκη Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό Γαλαξίδι. Στην διαδρομή μας θα συναντήσουμε την Ιτέα μια όμορφη παραλιακή πόλη με μεγάλη ‘’μαρίνα’’ σκαφών στο λιμάνι της . Στη συνέχεια άφιξη στο Γαλαξίδι . Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια, θαυμάσιες εκκλησίες και “ιστορικές γωνιές”. και χρόνος ελεύθερος για αγορά αναμνηστικών . . Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.
 Περιλαμβάνονται: 
Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
.Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας
 Τη μεταφορά , εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα .
 Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Ασφάλεια αστικής ευθύνης . 
ΦΠΑ 
Δεν περιλαμβάνονται: Φόρος διαμονής. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 
Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€
TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
HOTEL 
HOTEL VARONOS ΔΕΛΦΟΙ  3* 135 ΕΥΡΩ    ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ME ΠΡΩΙΝΟ       
ΗΟΤEL KASTRI ΔΕΛΦΟΙ 3* 139 ΕΥΡΩ    ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
HOTEL  ARION ΔΕΛΦΟΙ 3* 139 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.