4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 18-21/6/2021


1η ΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-06-2021

Αναχώρηση στις 07.00 το πρωί  μπροστα απο τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος)   Διέλευση από Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα. Στάση για καφέ στη Μουσθένη. Ακολούθως θα θαυμάσουμε από το μνημείο των Κερδυλλίων τον κόλπο του Λέοντος και τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.  Γεύμα ατομικά στην Ολυμπιάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για απόλαυση των ανέσεων και ξεκούραση.  Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 19-06-2021

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα πάμε προαιρετικά στο νησάκι της Αμμουλιανής. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο σας και το φαγητό σας ατομικά στα ταβερνάκια του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μετά το μεσημέρι.  Το βράδυ δείπνο και έξοδος ως την Ουρανούπολη. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-06-2021

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την Ουρανούπολη. Κρουαζιέρα με το καραβάκι προαιρετικά για να δούμε τις σκήτες και τα μοναστήρια της Αθωνικής πολιτείας. Η Κρουαζιέρα για το Άγιο Όρος ξεκινάει από την Ουρανούπολη Χαλκιδικής Η διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος είναι τρεις ώρες. Η Ουρανούπολη Χαλκιδικής βρίσκεται ακριβώς λίγο πριν τα σύνορα με το Άγιο Όρος, στο οποίο κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα με πλοίο. Η κρουαζιέρα μας στο Άγιο Όρος προσεγγίζεται από τη Νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Άθω. Η όλη εμπειρία της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος είναι μοναδική. Για 40 λεπτά περίπου μέχρι το πρώτο μοναστήρι ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το θαύμα της φύσης η οποία είναι ανέγγιχτη από ανθρώπινο χέρι. Μοναδικές παραλίες και άγρια ομορφιά από πράσινο, βουνό, χαράδρες και απότομα βράχια. Το πρώτο μοναστήρι που συναντάμε είναι της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου και στη συνέχεια, Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Ιερά Μονή Παντελεήμωνος (Ρώσικο), Ιερά Μονή Ξηροποτάμου, τη Δάφνη (λιμάνι), Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, Ιερά Μονή Γρηγορίου, Ιερά Μονή Διονυσίου, Ιερά Μονή Αγίου Παύλου και οι σκήτες, Νέα Σκήτη και Αγίας Άννας.  Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες, να ακούσετε ξενάγηση, να αγοράσετε αναμνηστικά από το πλοίο ή να απολαύσετε από το σνακ – μπαρ οποιοδήποτε ρόφημα. Η ώρα επιστροφής είναι 13:45. Στάση για μεσημέρι Ουρανούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

4η ΜΕΡΑ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ 21-06-2021

Πρωινό μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου μας για όσους το επιθυμούν. Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή. Ενδιάμεση στάση στο όμορφο ορεινό χωριό Στάγειρα του Δήμου Αριστοτέλη, σ’ ένα πάρκο με θέα σ’ όλον τον κόλπο της Ιερισσού, βρίσκεται το “Άλσος Αριστοτέλους”. Το Άλσος, στο οποίο εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ο ανδριάντας του Αριστοτέλη, εξοπλίστηκε με διαδραστικά όργανα. Στα όργανα αυτά βρίσκουν εφαρμογή φυσικά φαινόμενα για τα οποία γίνονται αναφορές στο σύγγραμμα του μεγάλου Δασκάλου “Τα Φυσικά”. Γεύμα και μπάνιο ατομικά στο Σταυρό. Αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας.     

    ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:210€,

 ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:285€,

 ΠΑΙΔΙ 4 ΩΣ 12:150€

ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ 50

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο* Τρεις(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία 4*superior AKTI OURANOUPOLI. * Τρία(3) προγεύματα & τρία(3) δείπνα σε πλούσιο μπουφέ. * Έμπειρος Αρχηγός  του γραφείου συνοδός. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών). * ΦΠΑ εντός .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. – * Φόρο διανυκτέρευσης. *Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά.


ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.