ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ  ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ
4ΗΜΕΡΗ 3-6/1/2020

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1/2020ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
Αναχώρηση από το  στις 06:50το πρωί (Zαχαροπλαστειο Θεόφιλος-Στο'α Επιμελητηρίου) Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (Κεντρικό). Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Μετά το φαγητό θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 4/1/2020 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα (το Διαμάντι των Καρπαθίων), φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών, θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Σινάϊα, το οποίο έχτισε ο Μιχ. Κατακουζηνός το 1695 όταν γύρισε από το Σινά. Από το Μοναστήρι πήρε το όνομα της και η πόλη. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, και ολιγόλεπτη στάση στην υπέροχη Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 5/1/2020  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
Πρωινό και αρχίζουμε με το λεωφορείο την περιήγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Μετά την περιήγηση θα έχουμε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα με πλούσιο φαγητό και ποτό σε αίθουσα του ξενοδοχείου μας. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε ένα από τα πολυκαταστήματα του Βουκουρεστίου, και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΕΡΑ 6/1/2020  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γνωρίσουμε την πόλη. Μετά μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη μας. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 189 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 245 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο

. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CAPITOL 4*superior,(βαθμοί 8,8) στο πιο κεντρικό σημείο  του Βουκουρεστίου.

* Τρία(3) προγεύματα σε μπουφέ. 

Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. 

* Φ.Π.Α Εντός.

 * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.