4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ    27-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα Κυριακή: AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ- ΛΗΜΝΟΣ.(5χλμ)

 Συγκέντρωση στο λιμάνι στις 17:00. Τακτοποίηση αποσκευών στο πούλμαν. Επιβίβαση  εν συνεχεία στο πλοίο και απόπλους στις 18:00 για το πανέμορφο νησί της Λήμνου δια μέσου Σαμοθράκης. Άφιξη στις 23:20. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2 ημέρα Δευτέρα:  ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ – ΚΑΒΕΙΡΙΟ – ΚΟΤΣΙΝΑΣ.(80χλμ)

Πρωινό και ξεκινάμε στις 09:30 να γνωρίσουμε τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από το Λιβαδοχώρι και συνεχίζουμε για την αρχαία Ηφαιστεία (μη επισκέψιμη). Στάση στο Κοντοπούλι, όπου πέρασε τα χρόνια της εξορίας του ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Θα δούμε το εργαστήριο κεραμικής και τα παραδοσιακά χτισμένα πέτρινα σπίτια, με τις περιποιημένες αυλές και τα μποστάνια, τα οποία θα μας εκπλήξουν με τη λεπτομέρεια της αρχιτεκτονικής τους. Ακολούθως θα περιηγηθούμε στην θέση του Καβήρειου και τη σπηλιά του Φιλοκτήτη. Θα συνεχίσουμε για την Κότσινα όπου θα δούμε το άγαλμα της τοπικής ηρωίδας Μαρούλας. Εδώ θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και ατομικό γεύμα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα . Διανυκτέρευση.

3 ημέρα Τρίτη:  ΠΟΛΙΟΧΝΗ–ΜΟΥΔΡΟΣ -ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ – ΚΟΝΤΙΑΣ – ΕΒΓΑΤΗΣ(90χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση στις 09:30 για να επισκεφθούμε τη βιοτεχνία γλυκών κουταλιού & τοπικών προϊόντων  Αχιλλαδέλη. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης, με πολιτισμό προγενέστερο και αυτής της ξακουστής Τροίας! Επόμενος προορισμός ο Μούδρος, όπου στους Βαλκανικούς πολέμους ήταν ο ναύσταθμος του ελληνικού στόλου , εδώ μπορούμε να κάνουμε μια μικρή στάση για καφέ. Αναχώρηση μετά για να επισκεφθούμε το Μουσείο ναυτικής τέχνης και σπογγαλιείας και τον ναό της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Κούταλη. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τον Κοντιά όπου θα δούμε τους αναπαλαιωμένους ανεμόμυλους. Επόμενος σταθμός μας η Εβγάτη όπου θα γευματίσουμε και θ’ απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα για βόλτα στο κάστρο του λιμανιού. Διανυκτέρευση.

4 ημέρα Τετάρτη: ΜΥΡΙΝΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ(5χλμ)

Πρωινό και χαλάρωση ως τις 10:00. Ελεύθερος  χρόνος για επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο ή για τα τελευταία ψώνια σας στην πόλη της Μύρινας. Να περπατήσουμε στα στενά λιθόστρωτα καλντερίμια με τα παλιά αρχοντικά για τελευταία φορά.  Επιβίβαση  στο πλοίο και απόπλους στις 13:00 για την Αλεξανδρούπολη δια μέσου Σαμοθράκης. Άφιξη 18:20 στο λιμάνι με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί.                                                                                             ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

(1)Σε δίκλινο: 199€, έξτρα BED σε δίκλινο: 189€,  σε μονόκλινο:  252€ ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ:-160€

(2)Σε δίκλινο: 219€, έξτρα BED σε δίκλινο: 204€,  σε μονόκλινο: 276€ ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ:-160€

Περιλαμβάνει: 1. Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο. 2.(3) διανυκτερεύσεις στο  επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό σε μπουφέ. (1)ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2* & (2)DIAMANTIDIS HOTEL 3*(Εντός Μύρινας και τα δύο). Τα εισιτήρια Φ/Β  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΛΗΜΝΟ-ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ  σε οικονομική θέση. 4. Φ.Π.Α. 5. * Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης. Έξτρα Ταξιδιωτική Ατομική Ασφάλεια ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). 6.Επίσημη ξεναγό 2μ.

Δεν περιλαμβάνει: Οτιδήποτε αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα της εκδρομής, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Το φόρο διανυκτέρευσης όπου καταβάλλεται ατομικά απευθείας στο ξενοδοχείο 0,50€ & 1,5€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΥ

 Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.