7ημερη εκδρομή  Γύρος Πελοποννήσου Πεμ, 5 Σεπ 2019 - Τετ, 11 Σεπ 2019
1η Ημέρα Πέμπτη Αλεξ/πολη - Πάτρα 05/09/2019
Αναχώρηση από μπροστα απο τη Δημαρχεια  στις 6:00, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη από όπου περνάμε περιφερειακά. Έπειτα συνεχίζουμε μέσω Γρεβενών - Μετσόβου - Ιωαννίνων - Πρέβεζας -Αγρινίου - Μεσολογγίου Ιόνια οδός , περνάμε από τη γέφυρα Ρίου - Αντίρριου και με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό , καφέ και ξεκούραση , άφιξη στην Πάτρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. To βράδυ βόλτα στην πόλη, στην κεντρική πλατεία Γεωργίου Α΄ με το Θέατρο Απόλλων και τα 2 σιντριβάνια. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Παρασκευή Πάτρα -Ολυμπία - Καλαμάτα 06/09/2019
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα (Πολιούχος της πόλης) . Αναχώρηση από Πάτρα, με πρώτη στάση για ξενάγηση με επίσημο ξεναγό στην Αρχαία Ολυμπία, το μεσημέρι ελεύθεροι για φαγητό . Επόμενη στάση η Κυπαρισσία ,συνεχίζουμε για την Καλαμάτα άφιξη αργά το απόγευμα . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθεροι στην παραλία της Καλαμάτας με τα πολλά καφέ και τα εστιατόρια . Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Σάββατο Καλαμάτα - Κορώνη -Μεθώνη - Πύλο 07/09/2019
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας στις 8:30 . Παίρνουμε το δρόμο δίπλα στη θάλασσα με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο , φτάνουμε στην Κορώνη με τα διώροφα παραδοσιακά σπίτι και το βενετσιάνικο Κάστρο . Ελεύθεροι για καφέ . Συνεχίζουμε για τη Μεθώνη πανέμορφη παραλιακή κωμόπολη με το επιβλητικό Ενετικό Κάστρο της . Το μεσημέρι θα βρεθούμε στην Πύλο . Φαγητό σε μια από της ταβέρνες της πόλης . Το απόγευμα επιστέφουμε στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθεροι να περιηγηθούμε την πόλη . Θα δούμε το Μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής ,τη Βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων 13ον αι. , το Δημοτικό Θέατρο . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα .Διανυκτέρευση .

4η Ημέρα Κυριακή Σπ. Δυρού -Γύθειο - Μονεμβασιά - Σπάρτη 08/09/2019
Πρωινό και αναχώρηση στις 8:30 . Επισκεπτόμαστε την θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους πέτρινους πύργους φτάνουμε στο Σπήλαιο Δυρού . Περιήγηση στα μοναδικά ,λιμναία σπήλαια από τα ωραιότερα στον κόσμο . Περνάμε από την Αρεόπολη .Το μεσημέρι φαγητό στο Γύθειο. Συνεχίζουμε για την κοσμοπολίτικη Μονεμβασιά το Γιβραλτάρ της Ανατολής . Στάση με το λεωφορείο στην παραλία . Περνάμε την Γέφυρα με τα πόδια ή με τα λεωφορεία του Δήμου για να ανεβούμε το βράχο. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, την μοναδική θέα στο Μυρτώο πέλαγος Αργά το απόγευμα φθάνουμε στην Σπάρτη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτα στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. .Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα Δευτέρα 09/09/2019
Πρωινό και αναχώρηση στις 8:00 για τον Μεσαιωνικό οικισμό του Μυστρά .Θα δούμε το Κάστρο τα τείχη, σπίτια, μοναστήρια, Βυζαντινές εκκλησίες και τα ανάκτορα των Παλαιολόγων. Συνεχίζουμε για πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, η πρώτη επίσημη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους. Στολίδι της Πελοποννήσου με τα κάστρα-οχυρά της, το Παλαμήδι με τα 999 σκαλοπάτια, το Μπούρτζι μπροστά στο λιμάνι και την Ακροναυπλία στην άκρη της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην πλακόστρωτη παλιά πόλη, την πλατεία Συντάγματος, να πιούμε καφέ δίπλα στην παραλία . Το βράδυ επίσκεψη στο Τολό . Διανυκτέρευση

6η Ημέρα Τρίτη 10/09/2019
Μετά το πρωινό κατευθυνόμαστε στο επίκεντρο του αρχαίου δράματος? το αρχαίο θέατρο που μέχρι και σήμερα θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως από άποψη ακουστικής, την Αρχαία Επίδαυρο. Θα επισκεφθούμε τις Μυκήνες να απολαύσουμε τον αρχαιολογικό χώρο της αργολικής πεδιάδας με τα σπουδαία ευρήματα όπως η ακρόπολη των Μυκηνών με τα κυκλώπεια τείχη , η Πύλη των Λεόντων και οι Θολωτοί Τάφοι του Ατρέα, της Κλυταιμνήστρας και του Αιγίσθου. Επιστροφή στο Ναύπλιο . Ανεβαίνουμε στο Παλαμήδι με τη φυλακή του Κολοκοτρώνη . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθεροι για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

7η Ημέρα Τετάρτη 11/09/2019
Πρωινό και αναχώρηση στις 8:00 για την Αλεξανδρούπολη . Περνάμε από τον Ισθμό της Κορίνθου , με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε το βράδυ στην πόλη μας .
TIMH 300 EΥΡΩ
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
*Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
*Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
*6 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
*6 Πρωινά μπουφέ
* Φ.Π.Α. & Αρχηγό γραφείου.
Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
-Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
-Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.