6 ΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση στις 06.00 το πρωί, μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (περνάμε περιφερειακά) – ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, περνώντας από την γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση, άφιξη στην ΠΑΤΡΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε την πόλη της ΠΑΤΡΑΣ. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα:ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό και θα επισκεφθούμε την εκκλησία του “ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ” (πολιούχος της πόλης). Αναχώρηση για την γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για την ΠΥΛΟ, την όμορφη κωμόπολη που είναι χτισμένη στην ακτή του όρμου του Ναυαρίνου. Ελεύθεροι στη γραφική παραλία με φόντο το νησί Σφακτηρία. Επόμενη στάση η ΜΕΘΩΝΗ με το καλά διατηρημένο Βενετσιάνικο Κάστρο , χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα. Μετά άφιξη στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτούμε τον Μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής και την παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΙΡΟ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική ΜΑΝΗ, την ξερή γη με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Εδώ βρίσκεται και το μανιάτικο χωριό ΔΙΡΟΣ, επίσκεψη στα περίφημα σπήλαια, από τα σπανιότερα στον κόσμο. Στη συνέχεια στάση στο ΓΥΘΕΙΟ, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα και χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα. Μετά μέσω μιας ενδιαφέρουσας διαδρομής φθάνουμε στην ομορφότερη βυζαντινή πολιτεία της Ελλάδας, την ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, η οποία είναι κτισμένη σ΄ έναν πελώριο βράχο, μέσα στην θάλασσα και ενώνεται μονάχα με μία στενή λωρίδα γης με τη στεριά, το μοναδικό πέρασμα, η “μόνη εμβασία”. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια με τα παλιά αρχοντικά και τις όμορφες βυζαντινές εκκλησίες, όπως του Ελκόμνεου Χριστού (13ου αιώνα), την Παναγία την Χρυσαφίτσσα (17ου αιώνα) και στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκονται τα ερείπια του παλιού φρουρίου και η Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην άκρη του γκρεμού. Τέλος άφιξη στην ΣΠΑΡΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα:ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Πρωινό και ξεκινάμε για περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία του ΜΥΣΤΡΑ. Συνεχίζουμε για τις ΜΥΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Τη θρυλική πρωτεύουσα των ΑΤΡΕΙΔΩΝ με μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Μετά επίσκεψη την ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ (ναός του Ασκληπιού), όπου θα θαυμάσουμε το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. Αναχώρηση για το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ την πρώτη πρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα:ΝΑΥΠΛΙΟ– ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΧΑΛΚΙΔΑ

Πρωινό και περιήγηση στη γραφική πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, θα δούμε το ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ τον ΒΡΑΧΟ του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ με την πανοραμική θέα, τις ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, το ΜΠΟΥΡΤΖΙ, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Αναχώρηση για την ΧΑΛΚΙΔΑ, αφού περάσουμε τον ισθμό της ΚΟΡΙΝΘΟΥ, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή να περιπλανηθείτε στην πόλη και να θαυμάσετε από κοντά το ασυνήθιστο και μοναδικό φαινόμενο των ρευμάτων στη γέφυρα. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα:ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟΣ – ΑΙΔΗΨΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βόρεια Εύβοια, ΑΡΤΑΚΗ, ΠΡΟΚΟΠΙ όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ, βλέποντας το σκήνωμα του Αγίου που έφεραν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε από τη γνωστή λουτρόπολη της ΑΙΔΗΨΟΥ, θα φθάσουμε στον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ, απ΄όπου θα πάρουμε το πλοίο για να περάσουμε στη ΓΛΥΦΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ ή ξεκούραση, άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 250 ΕΥΡΩ

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 170ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 350 ΕΥΡΩ

ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 4ΗΜΕΡΑ : 90 ΕΥΡΩ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στα ξενοδοχεία.
 • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
 • Εισιτήρια φέρυ μπόουτ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ – ΓΛΥΦΑ.
 • Επίσημους ξεναγούς ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΥΚΗΝΕΣ-ΕΠΙΔΑΥΡΟ.
 • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
 • ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Νυχτερινές διασκεδάσεις. Γεύματα – δείπνα.
 • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους, και Μουσεία.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.