6 ΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ    24-

1η Μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9: Αλεξανδρούπολη – Πάτρα


Αναχώρηση στις 07.30, μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (περνάμε περιφερειακά) – ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, περνώντας από την γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση, άφιξη στην ΠΑΤΡΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος  στην πόλη της ΠΑΤΡΑΣ.  Διανυκτέρευση.


2η Μέρα Κυριακή 25/9:   Πάτρα – Ολυμπία – Πύλος – Μεθώνη – Καλαμάτα  


Ξύπνημα, πρωινό, επίσκεψη  – προσκύνημα στην εκκλησία του  “ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ”  (πολιούχος της πόλης) και αναχώρηση για την γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε για την ΠΥΛΟ, την όμορφη κωμόπολη που είναι χτισμένη στην ακτή του όρμου του Ναυαρίνου. Ελεύθεροι στη γραφική παραλία με φόντο το νησί Σφακτηρία. Επόμενη στάση η ΜΕΘΩΝΗ με το καλά διατηρημένο Βενετσιάνικο Κάστρο , χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα. Άφιξη στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτούμε τον Μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής και την παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.


3η Μέρα Δευτέρα 26/09:   Καλαμάτα – Δυρό – Γύθειο –  Μονεμβασιά – Σπάρτη


Ξύπνημα, πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική ΜΑΝΗ, την ξερή γη με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω. Εδώ βρίσκεται και το μανιάτικο χωριό ΔΥΡΟΣ επίσκεψη στο περίφημο σπήλαιο, από τα σπανιότερα στον κόσμο. Στη συνέχεια στάση στο ΓΥΘΕΙΟ, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα και χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα. Μέσω μιας ενδιαφέρουσας διαδρομής φθάνουμε στην ομορφότερη βυζαντινή πολιτεία της Ελλάδας, την ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, η οποία είναι κτισμένη σ΄ένα πελώριο βράχο, μέσα στην θάλασσα και ενώνεται μονάχα με μία στενή λωρίδα γης με τη στεριά, το μοναδικό πέρασμα, η “μόνη εμβασία”.  Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια με τα παλιά αρχοντικά και τις όμορφες βυζαντινές εκκλησίες, όπως του Ελκόμνεου Χριστού (13ου αιώνα), την Παναγία την Χρυσαφίτσσα (17ου αιώνα)  και στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκονται τα ερείπια του παλιού φρουρίου και η Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην άκρη του γκρεμού. Τέλος άφιξη στην ΣΠΑΡΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.


4η Μέρα Τρίτη 27/9:  Σπάρτη – Μυστράς – Μυκήνες – Επίδαυρος – Ναύπλιο  


Ξύπνημα, πρωινό. Περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία του ΜΥΣΤΡΑ.  Συνεχίζουμε για τις ΜΥΚΗΝΕΣ επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Τη θρυλική πρωτεύουσα των ΑΤΡΕΙΔΩΝ με μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Επίσκεψη στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ (ναός του Ασκληπιού), όπου θα θαυμάσουμε το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ.  Άφιξη στο Τολό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ θα επισκεφθούμε  το όμορφο ΝΑΥΠΛΙΟ την πρώτη πρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Χρόνος ελεύθερος  στην πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Τολό. διανυκτέρευση.


5η Μέρα  Τετάρτη 28/9: Κρουαζιέρα  ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ


Ξύπνημα, πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στο λιμανάκι του ΤΟΛΟΥ για μια προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα με το καραβάκι. Πρώτη στάση για 3 ώρες στην ΥΔΡΑ, νησί που έχει συνδέσει το όνομά του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μόνοι σας τα πλακόστρωτα στενά, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, τα αρχοντικά κλασικά σπίτια (ΤΟΜΠΑΖΗ – ΣΑΧΤΟΥΡΗ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, και άλλα), τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ με το μαρμάρινο καμπαναριό. Δεύτερη στάση για 2 ώρες στις ΣΠΕΤΣΕΣ, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο στο αρχοντικό του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ, το αρχοντικό της ηρωίδας ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, που είναι ιδιωτικό μουσείο και το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Και στα 2 νησιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμαξες και να κάνετε βόλτες. Επιβίβαση στο καραβάκι και επιστροφή στο ΤΟΛΟ.  Δείπνο .Διανυκτέρευση


6η ΜΕΡΑ Πέμπτη 29/9:  Ναύπλιο– Ισθμός Κορίνθου – Αλεξανδρούπολη


Ξύπνημα, πρωινό και περιήγηση στη γραφική πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, θα δούμε το ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ τον ΒΡΑΧΟ του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ με την πανοραμική θέα, τις  ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, το ΜΠΟΥΡΤΖΙ, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, αφού περάσουμε τον ισθμό της ΚΟΡΙΝΘΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση άφιξη το βράδυ.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.Κατ άτομο σε δίκλινο  350 ευρω   ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ 4ΗΜΕΡΑ  200. ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία σε δίκλινα  δωμάτια.
  • Πρωινά μπουφέ στα ξενοδοχεία.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές  του προγράμματος.
  • Επίσημο ξεναγό στην Αρχαία Ολυμπία, στις Μυκήνες και στην Επίδαυρο
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Νυχτερινές διασκεδάσεις. Γεύματα – δείπνα.
  • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους, και Μουσεία.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.