5 ήμερη εκδρομή στη  ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

  15 – 19 Αυγούστου 2018

1η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15.08.2018.KM 694 Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) το πρωί στις 06:30 & αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύμα. Στάση στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο, (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 16.08.2018.KM 380Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση 07:00 για  τα θρυλικά Καρπάθια διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνούκαι τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη Φαγκαράς με το μεσαιωνικό κάστρο της. Θα καταλήξουμε στην πολιτιστική πρωτεύουσα 2006 το Σιμπιού(παλιά πόλη, γέφυρα των ψεμάτων, μικρή & μεγάλη πλατεία). Περιήγηση στην πόλη & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.08.2018.KM 380Πρόγευμα και αναχώρηση για να  επισκεφθούμε τον Πύργο του Δράκουλα, στη πόλη Μπραν. Θα καταλήξουμε στην πόλη-στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Επίσης μπορείτε να ανεβείτε με το τελεφερίκ στο λόφο ΤΑΜΠΑ ώστε να  έχετε μια πανοραμική θέα της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18.08.2018Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε στις 08:30 για περιήγηση στην πόλη: Θα δούμε το Ορθόδοξο Ρουμάνικο Πατριαρχείο. Την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες της περιοχές της χώρας. Θα επισκεφτούμε για να θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, καθώς και το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου & δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για φαγητό ατομικά κ αι αγορές στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ  έξοδος για τελευταία φορά στο ιστορικό κέντρο, ή προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 19.08.2018.KM 694Πρόγευμα και στη συνέχεια  αναχώρηση για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας». Από εκεί δια μέσω του Βελίκο Τάρνοβο (φαγητό ατομικά καθ’ οδών) άφιξη στα σύνορα Ορμένιου και είσοδος στην Ελλάδα.                                                                                              ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 215€ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 275 €

Περιλαμβάνονται:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  IBIS Parlamentului 3*superior(κέντρο) & μία σε 3* στο Σιμπιού Τέσσερα (4) προγεύματα σε μπουφέ. *  Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Φ.Π.Α Εντός. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.