5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ   ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 6/1/2020


1 η  ΗΜΕΡΑ:  2/1/2019AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 πρωί. Διέλευση , Ορεστιάδας και συνόρων Ορμενίου. Στάση στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και διαμέσω ΧΑΡΜΑΝΛΙ – ΧΑΣΚΟΒΟ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣΕΝΟΒΓΚΡΑΝΤ (Στενήμαχος),άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ στην οροσειρά της Ροδόπης. Tακτοποίησηστο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το χιονοδρομικό κέντρο.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2 η + 3 η ΗΜΕΡΑ   ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το περίφημο χιονοδρομικό κέντρο, κάνοντας ΣΚΙ ήμαθαίνοντας στις πολλές σχολές που υπάρχουν. Το Παμπόροβο βρίσκεται στις πλαγιές τηςΡοδόπης έχει μέσο υψόμετρο 1300 μέτρα και καλύπτεται από χιόνι για 150 μέρες περίπου το

χρόνο. Προσφέρεται ιδανικά για όλα τα χειμερινά σπόρ. Διαθέτει πολλές πίστες πουβρίσκονται σε υψόμετρο μεταξύ 1450 και 1926 μέτρα στις βόρειες, ανατολικές και δυτικέςπλαγιές της κορυφής Σνεζάνκα, με τις κύριες διαδρομές να ξεκινούν ακριβώς από την κορυφή.

Υπάρχουν 4 διαδρομές για αρχάριους στην ανατολική πλευρά και 3 διαδρομές για CrossCountry ski. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ για μια βόλτα μέχρι τηντελευταία κορυφή SNEZHANKA(1926m), όπου βρίσκεται και ο Πύργος της Τηλεόρασης, εδώμπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας θαυμάζοντας τα χιονισμένα τοπία. 

4η ΗΜΕΡΑ 5/1/2019  ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ – ΣΜΟΛΥΑΝ = ΣΙΡΟΚΟ ΛΑΚΑ

 Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της περιοχής την πόλη του Σμόλυαν όπου θα επισκεφθούμε το Πλανητάριο, το Λαογραφικό Μουσείο και την εκκλησία του Αγίου Βησσαρίωνα, Στην συνέχεια θα πάμε στο διατηρητέο αρχιτεκτονικά χωριό το Σιρόκο Λάκα όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας κτισμένη το 1834 και το Μουσικό Σχολείο Παραδοσιακής Μουσικής. Το χωριό έχει έμβλημα την Γκάιντα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ ένα Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα με μουσική, φαγητό, πρόγραμμα και ποτό……….. καλή διασκέδαση …

Διανυκτέραυση.

5η  ΗΜΕΡΑ:    6/1/2019   ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση στις 13:00 από το ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ για την Ελλάδα με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας. 


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:219 ΕΥΡΩ

Παιδί από 3 έως 09 ετών με τους γονείς:105€  

Παιδί από 09 έως 14 ετών με τους γονείς: 169€

 Μονόκλινο: 279€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.

4διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “ GRAND MURGAVETS” 4* (κεντρικό).

4 Πρωινά σε ανοιχτό μπουφέ.

 4 δείπνα  σε μπουφέ.

 Τις τοπικές μεταφορές από το ξενοδοχείο στις πίστες.

 Δωρεάν χρήση σάουνας, γυμναστηρίου, τζακούζι και πισίνας.

 Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

 Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάση