5ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ

ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


1η Μέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 04:30 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμενίου. Διέλευση Βουλγαρίας. Έλεγχος τελωνείων Βουλγαρίας και Σερβίας, θα περάσουμε από την πόλη ΝΙΣ όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος και περνώντας περιφερειακά από διάφορες πόλεις της ΣΕΡΒΙΑΣ, φθάνουμε στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018 ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το Φρούριο Καλεμεγκνταν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον πύργο Νεμπόϊσα που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου. Επίσης Θα δούμε τα ερείπια από το παλιό τζαμί και τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Σάββα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων και το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα, το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, τη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2018 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και στη λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτήρια. Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από την γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των Βασιλέων. Στο λόφο του Γκέλερτ, από όπου θα έχουμε μια πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης ή σας προτείνουμε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τα παραδοσιακά τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: ΤΡΙΤΗ 2512/2018 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για ΒΙΕΝΝΗ, την πόλη της τέχνης και της μουσικής. Με συνοδεία τοπικού ξεναγού, θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσία, το αριστούργημα Σέμπρουν, τη Ρινγκ Στράσσε με το θαυμάσιο πάρκο, την όπερα, τα ανάκτορα Χόφεμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την Εκκλησία του Τάματος. Μετά την ξενάγηση θα υπάρχει χρόνος για να κάνετε μια

βόλτα στην ελληνική συνοικία της πόλης. Επιστροφή στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12/2018 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και γεμάτοι από όμορφες εικόνες παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μας. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 310  ΕΥΡΩ

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:270.ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 410 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 ΑΣΤΕΡΩΝ.
 • Πρωινά σε ανοιχτό μπουφέ.
 • Τέσσερα δείπνα.
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
 • Τοπικούς ξεναγούς.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Επιπλέον γεύματα – ποτά.
 • Εισόδους μουσείων.
 • Προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τα παραδοσιακά τσιγγάνικα βιολιά.
 • Κρουαζιέρα στο Δούναβη.
 • Νυχτερινών κέντρων και γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται προαιρετικό.tTIM;h


ΣΗΜ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947 FAX 00302551031596  e.mail, alextour@otenet.gr


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.