4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ   


ΧΑΛΚΙΔΑ 


 ΑΘΗΝΑ – ΔΕΛΦΟΙ – ΟΣΙΟ ΛΟΥΚΑ – ΑΡΑΧΩΒΑ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟΥ – ΑΙΔΗΨΟ


ΑΠΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΜΠΤΗ 29/11/2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ

Αναχώρηση στις 07:30 το πρωί με ολιγόλεπτη στάση για ξεκούραση στην Μουσθένη. Μέσω ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στάση για φαγητό στην ΛΑΡΙΣΑ. Περνάμε περιφερειακά από την ΛΑΜΙΑ, άφιξη στην ΧΑΛΚΙΔΑ το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή να περιπλανηθείτε στην πόλη και να θαυμάσετε από κοντά το ασυνήθιστο και μοναδικό φαινόμενο των ρευμάτων στη γέφυρα. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/11/2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή στην ΑΘΗΝΑ. Ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα γνωρίσουμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Βασιλικός Κήπος, η Βουλή των Ελλήνων, η πλατεία Συντάγματος, το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, τα Πανεπιστήμια, το Προεδρικό Μέγαρο, το Ζάππειο, οι Στήλες Ολυμπίου Διός, την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, και το Μουσείο της Ακρόπολης. Στη συνέχεια την αρχαία Αγορά και το Μοναστηράκι. Ελεύθεροι στην αγορά για ψώνια και φαγητό. Επιστροφή στην ΧΑΛΚΙΔΑ. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 01/12/2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΔΕΛΦΟΙ

Πρωινό και αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή. Ξεκινάμε από την ΛΙΒΑΔΕΙΑ, στάση για καφέ, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Λουκά η οποία βρίσκεται στην πλαγιά του Όρους Ελικών. Πρόκειται για ένα σπάνιο σωζόμενο βυζαντινό μοναστήρι με υπέροχες τοιχογραφίες, και συνεχίζουμε για την γραφική ΑΡΑΧΩΒΑ το πιο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο της χώρας. Χτισμένη σε υψόμετρο 900-1000 μέτρων διατηρεί στο πέρασμα του χρόνου τον παραδοσιακό της χαρακτήρα. Περίπατο στην πόλη και αναχωρούμε για τον «Ομφαλό της γής», τους  ΔΕΛΦΟΥΣ, που βρίσκονται σε πανέμορφη τοποθεσία. Περιήγηση στις αρχαιότητες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 02/12/2018 ΧΑΛΚΙΔΑ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βόρεια Εύβοια, ΑΡΤΑΚΗ, ΠΡΟΚΟΠΙ όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ, βλέποντας το σκήνωμα του Αγίου που έφεραν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε από τη γνωστή λουτρόπολη της ΑΙΔΗΨΟΥ, θα φθάσουμε στον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ, απ΄όπου θα πάρουμε το πλοίο για να περάσουμε στη ΓΛΥΦΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

  Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:180 EYΡΩ

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 120 ΕΥΡΩ

Μονόκλινο:230 ΕΥΡΩ

  ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 4ΗΜΕΡΑ    20 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στην ΧΑΛΚΙΔΑ σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Φόρος διαμονής.
 • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
 • Εισιτήρια φέρυ μπώουτ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ – ΓΛΥΦΑ.
 • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Νυχτερινές διασκεδάσεις. Γεύματα. Δείπνα.
 • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους, και Μουσεία.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.