4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ
ΚΟΡΥΤΣΑ – ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ – ΕΛΜΠΑΣΑΝ – ΤΙΡΑΝΑ  ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ

Αναχώρηση 13 Ιουνίου 2023

1η ΜΕΡΑ

Αναχώρηση  πρωϊ με αρχικό προορισμό την Καστοριά και περιήγηση στην λίμνη Ορεστιάδα. Στην συνέχεια μέσω του συνοριακού σταθμού Κρυσταλοπηγής (σύνορα Ελλάδας  – Αλβανίας) Άφιξη στην Κορυτσά. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην Κορυτσά και στις εκκλησίες της. Με προορισμό τα Τίρανα, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Πόγραδετς όπου θα δούμε την λίμνη Οχρίδα και το Ελμπασάν με το επιβλητικό κάστρο του. Άφιξη στα Τίρανα, ξενάγηση, ελεύθερος χρόνος, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στα Τίρανα και στις εκκλησίες του. Επίσκεψη στο Διρράχιο, το επίνειο των Τιράνων, όπου βρίσκονται η Μονή Αγίου Βλασίου και η θεολογική σχολή. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην ιστορική Μονή της Αρδενίτσας ή Παναγίας της Αρδεύουσας και στην Μονή του Αγίου Κοσμά στο Κολικόντασι, βόρεια της αρχαίας Απολλωνίας στην ανατολική όχθη του Άψου ποταμού. Τελικός προορισμός το Αργυρόκαστρο. Άφιξη, ελεύθερος χρόνος, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην παλιά πόλη του Αργυροκάστρου που είναι εγγεγραμμένη στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ελεύθερος χρόνος.. Αναχώρηση για την επιστροφή μας μέσω του συνοριακού σταθμού Κακαβιάς. Άφιξη στα Ιωάννινα, ελεύθερος χρόνος, Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. 270 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνει

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Τις διανυκτερεύσεις του προγράμματος σε ξενοδοχεία 4* σε δίκλινα δωμάτια
  • Πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνει

  • Εισόδους μουσείων αρχαιολογικών χώρων – επισκέψεων
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή εξ ιδίων

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.