4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ
ΑΙΔΗΨΟ – ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ – ΑΓΙΟΣ Ι. ΡΩΣΟΣ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ
ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 20191η Μέρα:ΠΕΜΠΤΗ 26-09-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ – ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ

Αναχώρηση στις 05:00 το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Μουσθένη. Περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ, άφιξη στο ΠΗΛΙΟ βασίλειο των Κενταύρων θα περάσουμε από την ΑΝΑΚΑΣΙΑ των ΑΝΩ ΒΟΛΟ και θα καταλήξουμε για μεσημεριανό φαγητό στα ΧΑΝΙΑ. Στην επιστροφή θα δούμε την ΠΟΡΤΑΡΙΑ, το μεγαλοχώρι του δυτικού Πηλίου, με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αρχοντικά και την ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ «το μπαλκόνι του Πηλίου» με τα πλακόστρωτα καλντερίμια και τα μαγαζάκια με τα παραδοσιακά γλυκά. Θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για την ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος να κάνετε μπάνιο στη παράλια ή να χρησιμοποιήσετε την Πισίνα, του ξενοδοχείου. Το βράδυ θα επισκεφτούμε την πόλη του ΒΟΛΟΥ με τα φημισμένα τσιπουραδικά. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-09-2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ – ΑΓΙΟ Ι.ΡΩΣΟΥ

Πρωινό. Αναχώρηση για τη ΓΛΥΦΑ απ’ όπου θα πάρουμε το F/B για τον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ. Επίσκεψη στο μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ του ΓΕΡΟΝΤΟΣ. Στον ναό του Μοναστηριού φυλάσσονται τα ευωδιάζοντα και θαυματουργά οστά, το θυμιατό και το πετραχήλι του Αγίου. Ελεύθερος χρόνος για να προσκυνήσουμε. Διασχίζοντας μια καταπληκτική διαδρομή της Β. ΕΥΒΟΙΑΣ, θα επισκεφτούμε το ΠΡΟΚΟΠΙ και το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ, θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου που έφεραν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Στην επιστροφή μας, στάση για καφέ στην Λουτρόπολη της ΑΙΔΗΨΟΥ. Συνεχίζουμε για τον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ απ’ όπου θα πάρουμε το F/B για τη ΓΛΥΦΑ, άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:ΣΑΒΒΑΤΟ 28-09-2019 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Πρωινό και αναχώρηση για ένα γραφικό ψαροχώρι, την ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ, όπου θα πάρουμε το καραβάκι για ημερήσια κρουαζιέρα (προαιρετική) στη ΣΚΙΑΘΟ. Μπορείτε να δείτε στην πόλη της Σκιάθου, το σπίτι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ που τώρα είναι μουσείο και τον ιερό ναό των 3 Ιεραρχών που είναι η Μητρόπολη του νησιού και χτίστηκε το 1846. Στο ναό φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΣΤΡΑΣ που βρέθηκε το 1650. Γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια, αναχώρηση με το καραβάκι για την πιο γνωστή παραλία της Σκιάθου τις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, που έχει ανακηρυχθεί η τρίτη καλύτερη παραλία της μεσογείου. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με μουσική και φαγητό. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα:ΚΥΡΙΑΚΗ 29-09-2019 ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΗΛΙΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ – AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα χωριά του ΠΗΛΙΟΥ από τη μεριά του ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. Θα περάσουμε από την ΑΓΡΙΑ – ΛΕΧΩΝΙΑ – ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑ και θα φθάσουμε στις ΜΗΛΙΕΣ (πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, του Γρηγορίου Κωνσταντά που ίδρυσαν τη σχολή Ψυχής Άκος το 1814 και σήμερα λειτουργεί σαν βιβλιοθήκη με σπάνια βιβλία και ιστορικά κειμήλια). Θα δούμε την εκκλησία των ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ άγνωστο πότε χτίστηκε. Από εδώ ξεκίνησε το 1821 η επανάσταση της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κατά των Τούρκων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα ήσυχα και γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια του χωριού με πολλά τρεχούμενα νερά, παλιά σπίτια και αρχοντικά, θα θαυμάσετε τη σπουδαία πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία της. Συνεχίζουμε για την ΒΥΖΙΤΣΑ, η οποία έχει χαρακτηριστεί διατηρητέος οικισμός, με τα εντυπωσιακά αρχοντόσπιτα του 18ου – 19ου αιώνα δείγματα του πλούτου που είχε το χωριό. Αν

ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 170 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 120 EURO
Μονόκλινο: 200 EURO
ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 4ΗΜΕΡΑ : 10 EURO

ΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “Tokalis Boutique & Spa” 3 αστέρων στην ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό στο ξενοδοχείο σε ανοιχτό μπουφέ.
 • Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας.
 • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
 • Εισιτήρια φέρυ μπώουτ ΓΛΥΦΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ – ΓΛΥΦΑ.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Νυχτερινές διασκεδάσεις. Γεύματα. Δείπνα.
 • Κρουαζιέρα στη Σκιάθο.
 • Εισόδους μουσείων.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται προαιρετικό.