4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ     ΒΑΡΝΑ -ΧΡΥΣΗ ΑΜΟΥΔΙΑ-ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ

1η ΜΕΡΑ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-Χρυσή Αμμουδιά .(490Km

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ (Καβακλή) θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο(Burgas). Γεύμα ατομικά εδώ. Στη συνέχεια αναχώρηση για Βάρνα. Άφιξη τακτοποίηση στα δωμάτια στην υπέροχη Χρυσή Αμμουδιά. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο, βόλτα στην εκπληκτικά όμορφη παραλία,  που την κατατάσσει στην πιο όμορφη & οργανωμένη παραλία της χώρας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ. Καλιάκρα, βασιλικοί κήποι Μπαλτσίκ.(170Km)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08:15 για τη χερσόνησο της Καλιάκρας (Βιότοπος & μουσείο, υποχρεωτικά πληρωμή εισόδου 3 λέβα). Επίσκεψη συνέχεια στο Μπαλτσίκ όπου και περιήγηση στους καταπληκτικούς κήπους και το περίπτερο της Ρουμανικής βασιλικής οικογένειας. Συνεχίζουμε για στο Αλατζά μοναστήρι. Αναχώρηση για τη Βάρνα. Εδώ  χρόνος ελεύθερος για αγορές & γεύμα ατομικά το μεσημέρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για ανάπαυση ή μπάνιο στη Μαύρη Θάλασσα. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ.  Ρουμανικό λιμάνι Κωστάντζας.(340Km)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08.00 ακριβώς με το πούλμαν για (μη ξεχάσετε τις ταυτότητες). Συνεχίζουμε για το  πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της Ρουμανίας την Κωστάντζα διασχίζοντας τα παραλιακά θέρετρα με ονομασίες του Ελληνικού δωδεκάθεου. Μικρή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο και χρόνος για αγορές στα καταστήματα και φαγητό ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ. Μεσημβρία -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.(516Km)  

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη και περιήγηση στην Μεσημβρία(Nesebar) για τους Βούλγαρους. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στα γραφικά στενά της με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια και να δείτε λίγες από τις 80 εκκλησιές του παρελθόντος που σώζονται σήμερα. Γεύμα ελεύθερα εδώ. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Αγχίαλο. Συνεχίζουμε για την για επιστροφή μέσω Γιάμπολης. Άφιξη στα σύνορα Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.  

      

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο.
* Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRADINA 3*superior (2 πισίνες, δωρεάν wi–fi, 8,9 booking) στη Χρυσή Αμμουδιά.
* Τρία προγεύματα σε μπουφέ.
* Τρία δείπνα σε μπουφέ.
* Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
* Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης με την ΑΝΑΞ.
* Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.
* Εισόδους μουσείων.
* Ατομική Ταξιδιωτική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (περιλαμβάνει έξοδα γιατρού, ως και κάλυψη εξόδων νοσηλείας κλπ.)  με την ΑΝΑΞ (κόστος 7€).
* Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.


Α/Α

1

2

3

4


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

30/7-2/8

13-16/8

27-30/8

03-06/9

ΔΙΚΛΙΝΟ

229 ΕΥΡΩ

229ΕΥΡΩ

202 ΕΥΡΩ

202ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

295 ΕΥΡΩ

229 ΕΥΡΩ

250 ΕΥΡΩ

250 ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

109 ΕΥΡΩ

109 ΕΥΡΩ

109 ΕΥΡΩ

109 ΕΥΡΩ

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.