ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ”
                                   4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ
                                       ΑΠΟ  14  ΕΩΣ  17  IOYNIOY 2019


1η Μέρα: Παρασκευή  14-06-2019  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΡΑΦΗΝΑ

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 17:30 το απόγευμα. Περνάμε περιφερειακά από Καβάλα – Θεσσαλονίκη – Τέμπη – Λάρισα – Λαμία, με τις ανάλογες  στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση, άφιξη στο Λιμάνι της Ραφήνας.

2η Μέρα: Σάββατο  15-06-2019  ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

 Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία του νησιού. Ξεκούραση. Το απόγευμα ακολουθεί ο γύρος του νησιού. Στο Κεχροβούνι θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (ησυχαστήριο – ναός της Αγίας, η Κάρα της, ναός της Ζ. Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Συνεχίζοντας θα περάσουμε από τα όμορφα χωριά Μουντάδος, Κτικάδος, Καρδιανή, Υστέρνια για να καταλήξουμε στον Πύργο, το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι και εργαστήρι του διάσημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το μουσείο των Τηνιακών καλλιτεχνών. Επιστροφή στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Κυριακή  16-06-2019   ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετικά)

 Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας και παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό ναό της Μεγαλόχαρης. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο, θα εντυπωσιασθούμε από το λευκό χρώμα που επικρατεί στα πλακόστρωτα σοκάκια, τις αυλές και τις σκάλες. Θα θαυμάσουμε το πλήθος των εκκλησιών και των ανεμόμυλων που υπάρχουν στο νησί. Όσοι μείνετε στη Τήνο μπορείτε να γυρίσετε τα γραφικά στενά της Χώρας, αλλά και το αρχαιολογικό Μουσείο ή να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια από τις καταγάλανες παραλίες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ:  Δευτέρα  17-06-2019 ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 Πρωινό και παρακολούθηση για τελευταία φορά της Θείας Λειτουργίας στη Μεγαλόχαρη. Στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας, θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία σας ψώνια. Συγκέντρωση στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη και επιβίβαση στο πούλμαν και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν.  Άφιξη το βράδυ αργά στην πόλη μας. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.


Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 185 EURO
Παιδί έως 6 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 40 EURO
Παιδί από 6 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 90 EURO
Μονόκλινο: 215 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘TINOS BEACH’ κατηγορίας 4 αστέρων στην Τήνο σε δίκλινα δωμάτια.
 • Δύο πρωινά σε μπουφέ.
 • Τα εισιτήρια του F/B Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.
 • Τις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Επίσημο ξεναγό για μια ημέρα στην Τήνο.
 • Συνοδό – αρχηγό του γραφείου.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισόδους μουσείων, γεύματα, δείπνα, ποτά.
 • Ο φόρος διαμονής ( 3 € το δωμάτιο τη βραδιά ).
 • Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται προαιρετικό.
 • Την προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο.