4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

 ΑΪΒΑΛΙ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΚΟΡΔΕΛΙΟ

19-22/7/2019 & 15-18/8/2019 &5-8/9/2019ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΜΥΡΝΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσου Κεσάνης άφιξη στο Εσέαμπατ. Διάπλους Ελλησπόντου. Αποβίβαση στο Τσανάκαλε. Συνεχίζουμε για το Αϊβαλί, όπου και περιήγηση στο μεγάλο  Μοσχονήσι με επίσκεψη στην εκκλησία των Ταξιαρχών. Μεσημεριανό φαγητό ατομικά, στη συνέχεια αναχώρηση συνεχίζουμε για την Σμύρνη, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Βόλτα το βράδυ στην περίφημη προκυμαία της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην αρχαία ΕΦΕΣΟ. Επίσκεψη στη βασιλική εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ο οποίος εδώ έγραψε το Ευαγγέλιο του, πέθανε και ετάφη, χτισμένη τον 6ο μ.Χ. αιώνα επί Ιουστινιανού. Θα δούμε το ΤΕΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, τη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, το ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟ, το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΑΓΟΡΑ, τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, τη ΔΙΠΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, το ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, το ΣΤΑΔΙΟ, το ΘΕΑΤΡΟ όπου μίλησε για πρώτη φορά ο Απόστολος Παύλος και το ΤΕΜΠΛΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ που θεωρούνταν ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.  Μετά θα πάμε στο ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ (νησί του Πουλιού), τη ΝΕΑΠΟΛΗ της Ελληνιστικής περιόδου και τη ΣΚΑΛΑ ΝΟΒΑ των Ενετών. Ελεύθερη ώρα στην αγορά. Επιστροφή στη ΣΜΥΡΝΗ. Δείπνο.

3η  ΜΕΡΑ .ΣΜΥΡΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείομας . Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγηση στην πόλη της ΣΜΥΡΝΗΣ. Στην παραλιακή λεωφόρο (ΚΟΡΝΤΟΝ), στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ, στο ΚΟΝΑΚΙ, τον ΠΥΡΓΟ του ΡΟΛΟΓΙΟΥ και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ (ΑΛΣΕΤΖΑΚ) που κάηκε και δεν έχει τίποτα από την παλιά της δόξα . Μετά θα πάμε στο ΚΟΡΔΕΛΙΟ (ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την ΣΜΥΡΝΗ. Η ελληνική παλαιότερη ονομασία ήταν Περαία, ή Πέρα Μεριά. Το Κορδελιό φημίζονταν ιδιαίτερα για τις ωραίες γυναίκες του, τις οποίες και εξύμνησε η ελληνική λαϊκή μουσική. Διανυκτέρευση. .Επιστροφή χρόνος να γνωρισετε απο κοντά την «αγορά της Ανατολής».Χρόνος για αγορές και γεύμα ατομικά. Ξεκούραση.  Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση  στην πόλη. Διαν/ση.

4η  ΜΕΡΑ   ΣΜΥΡΝΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

  Πρωινό και αναχώρηση στις 9:00 για  την Πέργαμο. Επίσκεψη στο ναό του Αγίου Ιωάννη, όπου και ξενάγηση. Στη συνέχεια στάση για φαγητό ατομικά  στο Αϊβαλί.(όσοι θέλουν βόλτα στις εκκλησίες, νύν τζαμιά του Αϊ Γιώργη & του Αϊ Γιάννη. Επιστροφή στη συνέχεια και διάπλους Ελλησπόντου από τη Λάμψακο & Καλλίπολη. Διέλευση των Ελληνοτουρκικών συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Μετά από μια όμορφη διαδρομή άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 190 €  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:345€ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Εισιτήρια Φ/Β Ελλησπόντου * Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANEMON FUAR 4* στη Σμύρνη.* Τρία προγεύματα σε μπουφέ. * Ημιδιατροφή ( Τρία δείπνα ). *  Αρχηγό του γραφείου συνοδό-ξεναγό.  * Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Φ.Π.Α 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:*Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.* Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Ο αρχηγός της εκδρομής μπορεί να αλλάξει τη σειρά των ξεναγήσεων εφ όσον κρίνει απαραίτητο χωρίς να παραλήψει κάτι απο αυτό

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26

68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313  

       00302551036947

FAX 00302551031596

e.mail, alextour@otenet.grThank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.