4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ-ΣΜΥΡΝΗ

ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΤΡΟΙΑ-ΑΙΒΑΛΙ-ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

12-15/8/2018

1η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 12//8/2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΜΥΡΝΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 06.00 το πρωί. Διέλευση συνόρων. Έλεγχος διαβατηρίων, στάση για ψώνια στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών, είσοδος στην Τουρκία. Συνεχίζουμε για τα Δαρδανέλια μέσο ΚΕΣΣΑΝΗΣ – ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ φθάνουμε στο ECEABAT (αρχαία Μάδυτος) από όπου με ferry boat θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων για το ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Ομηρική ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΟΙΑ, όπου θα δούμε τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ , θα βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες και θα συνεχίσουμε κατά μήκος του κόλπου του Αδραμυτίου, περνώντας από το ΑΙΒΑΛΙ . Στάση για Φαγητό και ξεκούραση.Μετά μέσω ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, φθάνουμε στην πανέμορφη και πολυτραγουδισμένη ΣΜΥΡΝΗ, μια μητρόπολη με τεράστιες λεωφόρους, και επιβλητικά κτίρια. . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε τη παραλιακή της πόλης και να ανακαλύψετε τα μυστικά γεύσεων και διασκέδασης αυτής της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 13/8/2018– ΣΜΥΡΝΗ

.Μετά το πρωινό ακολουθεί περιήγηση της πόλης, όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό ρολόι του, τα ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία με τίς τόσες μνήμες, την περιοχή Κορντόν , τον σιδηροδρομικό σταθμό. την Ελληνική συνοικία (ΑΛΣΕΤΖΑΚ) που κάηκε και δεν έχει τίποτα από την παλιά της δόξα και το ΚΟΡΔΕΛΙΟ (ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ) όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον εμπορικό πεζόδρομο. Ελευθερος χρόνος για αγορές στο ΚΙΖΛΑΡ ΑΓΑΣΙ ΠΑΖΑΡΙ με το παλιο ανατολικό χρώμα ...Το βράδυ δείπνο και εξοδο στην παραλία της περιοχής GORDON . Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 14/8/2018  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην αρχαία ΕΦΕΣΟ. Επίσκεψη στη βασιλική εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ο οποίος εδώ έγραψε το Ευαγγέλιο του, πέθανε και ετάφη, χτισμένη τον 6ο μ.Χ. αιώνα επί Ιουστινιανού. Θα δούμε το ΤΕΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, τη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, το ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟ, το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΑΓΟΡΑ, τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, τη ΔΙΠΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, το ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, το ΣΤΑΔΙΟ, το ΘΕΑΤΡΟ όπου μίλησε για πρώτη φορά ο Απόστολος Παύλος και το ΤΕΜΠΛΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ που θεωρούνταν ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.Επίσκεψη στο χώρο που βρίσκεται το σπίτι και το άγαλμα της Παναγιάς με θέα την απέραντη εύφορη κοιλάδα, δώρο της καθολικής εκκλησίας. Στη συνέχεια, μετάβαση στο ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ (νησί του Πουλιού), τη ΝΕΑΠΟΛΗ της Ελληνιστικής περιόδου και τη ΣΚΑΛΑ ΝΟΒΑ των Ενετών. Γεύμα και ελεύθερη ώρα στην αγορά.. Επιστροφή στη Σμύρνη .Δείπνο. Βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ:ΤΕΤΑΡΤΗ 15/8/2018 ΣΜΥΡΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

. Πρωινό στο ξενοδοχείο.Αναχώρηση για την ΠΕΡΓΑΜΟ.Ξενάγηση στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, την Βασιλική του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (κόκκινη αυλή) και την παλιά ελληνική συνοικία. Στη συνέχεια, μετάβαση στο πανέμορφο ΑΪΒΑΛΙ, τις αλλοτινές ΚΥΔΩΝΙΕΣ, μέσα σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδεντρα, θα περιηγηθούμε στα πανέμορφα ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στο κόλπο του ΑΪΒΑΛΙΟΥ. Επίσκεψη στον ανακαινισμένο ΝΑΟ των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ του 1890, στα γραφικά σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά σπίτια που σώζονται ακόμη και κοσμούν το ΑΪΒΑΛΙ. Βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τις παραδοσιακές ταβέρνες. Ελεύθερος χρόνος στη αγορά για ψώνια και για φαγητό. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με τις ανάλογες στάσεις για ξεκούραση και καφέ. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ..

Τιμή κατ’άτομο με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο:195 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο .

(3) διανυκτερεύσεις στην Σμύρνη στο ξενοδοχείο ΑKSAN 4 αστέρων κεντρικό σε δίκλινα δωμάτια.

3 Πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχεία. 3 δείπνα στο ξενοδοχείο

Εισιτήρια FERRY BOAT ΜΑΔΥΤΟΣ –ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ– ΜΑΔΥΤΟΣ.

Συνοδό -Ξεναγό του γραφείου μας

Ασφάλιση αστικής ευθύνης και ομαδικής τουριστικής ασφάλισης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:Εισόδους μουσείων Εισόδους αρχαιολογικών χώρων Προαιρετικές διασκεδάσεις .Εξτρα γεύματα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Ο αρχηγός της εκδρομής μπορεί να αλλάξει τη σειρά των ξεναγήσεων εφ όσον κρίνει απαραίτητο χωρίς να παραλήψει κάτι απο αυτό

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26

68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313  

       00302551036947

FAX 00302551031596

e.mail, alextour@otenet.grThank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.