ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20191η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 23-12-2019 AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ– ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
Αναχώρηση από το  στις 06:15 το πρωί (Zαχαροπλαστειο Θεόφιλος-Στο'α Επιμελητηρίου) Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (Κεντρικό). Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Μετά το φαγητό θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 24-12-2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα (το Διαμάντι των Καρπαθίων), φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών, θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Σινάϊα, το οποίο έχτισε ο Μιχ. Κατακουζηνός το 1695 όταν γύρισε από το Σινά. Από το Μοναστήρι πήρε το όνομα της και η πόλη. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, και ολιγόλεπτη στάση στην υπέροχη Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 25-12-2019 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
Πρωινό και αρχίζουμε με το λεωφορείο την περιήγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Μετά την περιήγηση θα έχουμε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα με πλούσιο φαγητό και ποτό σε αίθουσα του ξενοδοχείου μας. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε ένα από τα πολυκαταστήματα του Βουκουρεστίου, και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 26-12-2019 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γνωρίσουμε την πόλη. Μετά μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη μας.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

HOTEL “VENEZIA” 4 ΑΣΤΕΡΩΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 219 ΕΥΡΩ
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 150 ΕΥΡΩ
Μονόκλινο: 265 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
• Τις διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι στο ξενοδοχείο “ VENEZIA ” (στο κέντρο του Βουκουρεστίου) 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
• Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
• Δύο δείπνα σε μπουφέ (Δευτέρας και Τρίτης).
• Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα το μεσημέρι της Τετάρτης.
• Έμπειρο αρχηγό – ξεναγό του γραφείου.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
• Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
• Έξτρα ατομική ασφάλιση ατυχημάτων 5 € το άτομο έως 75 ετών.
• Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.