Γιορτή κάστανου στο Μαυρίλο Φθιώτιδας!Λουτρά της ΥΠΑΤΗΣ, Καρπενήσι, Προυσός & λίμνη Ταυρωπού  25-28/10/2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα Παρασκευή 25.10.19:

Συγκέντρωση και αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) στις 05:00 το πρωί για Υπάτη. Στάσεις καθ’ οδών για καφέ και φαγητό.. Άφιξη στην Υπάτη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ατομικά δείπνο στις ταβέρνες της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Σάββατο 26.10.19:

Πρωινό. Αναχώρηση για το πανέμορφο Καρπενήσι. Με ενδιάμεση στάση για καφέ συνεχίζουμε για τον Προυσό (800 μέτρα υψόμετρο) όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο μοναστήρι της Π. Προυσιώτισσας, χτισμένο πάνω σε απόκρημνο βράχο. Εκεί θα συναντήσουμε και πολύτιμα κειμήλια καθώς και προσωπικά αντικείμενα του Καραϊσκάκη. Έπειτα θα επισκεφθούμε τα μοναδικής ομορφιάς χωριά, το Μεγάλο και το Μικρό χωριό τα οποία είναι κτισμένα στους πρόποδες του βουνού Καλιακούδα. Με στάση στο αμφιθεατρικό Καρπενήσι. Επιστρέφοντας στην Υπάτη θα αφιερώσουμε χρόνο στη γιορτή κάστανου στο Μαυρίλο Μακρακώμης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή 27.10.19:

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στη μονή Αγάθωνος όπου βρίσκεται το σκήνωμα του Βησσαρίωνα. Επίσκεψη στο Γοργοπόταμο. Ξεκούραση. Έξοδος στο βράδυ στην πρωτεύουσα πόλη της Φθιώτιδα Λαμία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Δευτέρα 28.10.19:

Πρωινό και αναχώρηση δια μέσω της πόλης της Λαμίας για τη λίμνη Μέγδοβα ή Ταυρωπού ή Πλαστήρα. Γεύμα ατομικά στο Λαμπερό εκεί όπου μπορείτε συν τοις άλλοις να γευματίσετε Πέστροφα. Χρόνου επιτρέποντος, επίσκεψη προσκύνημα στην επιβλητική μονή Κορώνης που είναι σκαρφαλωμένη στις πλαγιές των Αγράφων. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

    ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

Σε δίκλινο/τρίκλινο: 175, σε μονόκλινο: 205€, παιδί σε τρίκλινο 135€

Δελτία ΟΓΑ 4ήμερα: 45€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  GALAXY 3*(9,2 βαθμοί). Πρωινά σε μπουφέ . Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρο διανυκτέρευσης 1,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

ΑΝΑΧ/ΕΙΣ: Ορεστιάδα 03:30, Διδυμότειχο 03:45, Σουφλί:04:00,Κομοτηνή 05:45  Ξάνθη 06:35 Καβάλα 07:30 
**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**