ΛΗΜΝΟΣ …

4 μέρες 21 – 24 Ιουλίου & 18 – 21 Αυγούστου      


1η ημέρα: ΚΑΒΑΛΑ - ΛΗΜΝΟΣ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Συγκέντρωση στο λιμάνι της Καβάλας στις 07:00 για επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 08:00 για το πανέμορφο νησί της Λήμνου. Άφιξη στις 12:15. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Μύρινας. Θα περπατήσουμε στα στενά λιθόστρωτα καλντερίμια με τα παλιά αρχοντικά. Ατομικό γεύμα μια από τις ψαροταβέρνες τις παραλίας. Διανυκτέρευση.

2 ημέρα: ΚΟΤΣΙΝΑ – ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΙ - ΜΟΥΔΡΟΣΠρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το συνετ αιριστικό οινοποιείο της Λήμνου για τα περίφημα κρασιά της, όπως επίσης και την βιοτεχνία γλυκών κουταλιού Αχιλλαδέλη. Θα συνεχίσουμε για την Κότσινα όπου θα δούμε το άγαλμα της τοπικής ηρωίδας Μαρούλας. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Κοντοπούλι, όπου πέρασε τα χρόνια της εξορίας του ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος. Θα δούμε το εργαστήριο κεραμικής και τα παραδοσιακά χτισμένα πέτρινα σπίτια, με τις περιποιημένες αυλές και τα μποστάνια, τα οποία θα μας εκπλήξουν με τη λεπτομέρεια της αρχιτεκτονικής τους. Επόμενος προορισμός ο Μούδρος, όπου στους Βαλκανικούς πολέμους ήταν ο ναύσταθμος του ελληνικού στόλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα . Διανυκτέρευση.

3 ημέρα:  ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ – ΚΟΝΤΙΑΣ – ΕΒΓΑΤΗΣ

Πρωινό και ξεκινάμε να γνωρίσουμε το νησί περνώντας από το Λιβαδοχώρι και συνεχίζουμε για την Νέα ΚΟΥΤΑΛΗ, πατρίδα του Κουταλιανού, όπου μπορούμε να κάνουμε μια μικρή στάση για να επισκεφθούμε το Μουσείο ναυτικής τέχνης και σπογγαλιείας και τον ναό της Αγίας Μαρίνας. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τον Κοντιά όπου θα δούμε τους αναπαλαιωμένους ανεμόμυλους και την Πινακοθήκη με Λημνιών και Βαλκανικών ζωγράφων και ν' απολαύσουμε το καφεδάκι μας. Επόμενος σταθμός μας η Εβγάτη όπου θα γευματίσουμε και θ' απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στη Μύρινα για βόλτα στο κάστρο του λιμανιού. Διανυκτέρευση.

4 ημέρα: ΜΥΡΙΝΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΠρωινό και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στο Ρωμαίικο Γιαλό και για φαγητό ατομικά, είτε προαιρετική εκδρομή με καραβάκι για τον  περίπλου του νησιού. Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους 18.00 για την Καβάλα άφιξη στην Καβάλα το βράδυ.        ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο:205€ Παιδί  έως 12 ετών 145€

EΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: +20€, ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: +15€, ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ: +10€

Περιλαμβάνονται:

1. Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο του πρακτορείου μας.

2. 3 διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία  στη Μύριν α με πρωινό. DIAMANTIDIS+IFESTOS

3. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟ-ΚΑΒΑΛΑ σε οικονομική θέση 

4. Συνοδό του γραφείου μας. 5. Φ.Π.Α. 6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:Οτιδήποτε αναφέρεται σαν προαιρετικό στο πρόγραμμα της εκδρομής, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Το φόρο διανυκτέρευσης όπου καταβάλλεται ατομικά απευθείας στο ξενοδοχείο

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 KRATΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2551024313

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.