ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΕΛΑΤΗ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ
 Αναχώρηση 13 Οκτωβρίου

1Η ΜΕΡΑ :   AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  – ΤΡΙΚΑΛΑ

 Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση για καφέ, περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ και με στάση καθ’οδόν  για μεσημεριανό γεύμα και ξεκούραση, άφιξη στα Τρίκαλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΥΛΗ –  ΕΛΑΤΗ 

 Πρωινό. Αναχώρηση για τα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ, που ξεκινούν από την ΠΥΛΗ, με την περίφημη λίθινη γέφυρα του Βησσαρίωνα (1514 μ.Χ.). Μέσα από μια διαδρομή γεμάτη έλατα φθάνουμε στην ΕΛΑΤΗ (υψόμετρο 860 μ.)., ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό στις γραφικές ταβέρνες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι οι εκδρομείς για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ :  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Πρωινό. Αναχώρηση για το ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ και στη συνέχεια θα ανηφορήσουμε για την ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ, επιβλητική και ογκώδης, μοιάζει με κάστρο που επιβλέπει όλες τις κινήσεις στο θεσσαλικό κάμπο μέχρι τον Όλυμπο. Η “Κοιμωμένη των Αγράφων” αγκαλιάζεται από κατάφυτα βουνά και το τοπίο απογειώνει το νου του ανθρώπου, θα προσκυνήσουμε και θα ξεναγηθούμε σ’ έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Συνεχίζουμε για την πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, όπου θα γευματίσουμε. Στην επιστροφή μας στάση για καφέ στην όμορφη πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι οι εκδρομείς για ξεκούραση Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ :  ΜΕΤΕΩΡΑ – ΒΕΡΟΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ    

Πρωινό. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα φημισμένα ΜΕΤΕΩΡΑ και ειδικότερα τα μοναστήρια του ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ θα δούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετέωρων και Μανιταριών. Περνώντας περιφερειακά από ΓΡΕΒΕΝΑ – ΚΟΖΑΝΗ, θα καταλήξουμε  στην ΒΕΡΟΙΑ. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό και να δοκιμάσουμε το περίφημο γλυκό της το Ρεβανί. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ  200 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ  ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 60 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στα Τρίκαλα σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Γεύματα, δείπνα, και νυχτερινές διασκεδάσεις.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.