ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ  – ΣΚΟΡΠΙΟ

Αναχώρηση 23 Σεπτεμβρίου 2021


1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΜΠΤΗ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ– ΛΕΥΚΑΔΑ


Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί. Περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση, Άφιξη στη πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


2Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ – ΣΚΟΡΠΙΟ


Πρωινό. Αναχώρηση για το ΝΥΔΡΙ όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για κρουαζιέρα στα καταπράσινα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ, στο ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ, ΣΚΟΡΠΙΔΙ, ΜΑΔΟΥΡΙ, στη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΙΘΑΚΗ. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.


3Η ΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ  ΠΡΕΒΕΖΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ – ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ


Πρωινό. Αναχώρηση για το ιστορικό χωριό ΖΑΛΟΓΓΟΣ, στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στις 63 ηρωίδες Σουλιώτισσες που το 1803, προτίμησαν το θάνατό τους και να παραμείνουν ελεύθερες και όχι σκλαβωμένες στους Τούρκους. Στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται και το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Επίσκεψη στις εκβολές του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ, και στον όμορφο παραλιακό οικισμό την ΑΜΜΟΥΔΙΑ, εκεί μπορείτε να κάνετε βαρκάδα (προαιρετικά) στο Δέλτα του ποταμού που εκβάλει στο Ιόνιο Πέλαγος.  Στη συνέχεια, επίσκεψη στη μαγευτική ΠΑΡΓΑ. Θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια και θα θαυμάσουμε τα κουκλίστικα σπιτάκια τους, απολαμβάνοντας το φαγητό μας στο ειδυλλιακό τοπίο. Στην επιστροφή μας θα επισκεφτούμε την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη.    Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


4Η ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


Πρωινό. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μουσείο με τα ΚΕΡΙΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ στα Ιωάννινα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ΜΕΤΣΟΒΟ. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ   180 ΕΥΡΩ   

ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 120  ΕΥΡΩ

ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ. 215 ΕΥΡΩ

ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ 4ΗΜΕΡΑ.. 30 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με τουριστικό πούλμαν.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στην ΛΕΥΚΑΔΑ στο ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Νυχτερινές διασκεδάσεις, γεύματα – δείπνα.
  • Την κρουαζιέρα Κεφαλονιά – Ιθάκη – Σκορπιό.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.