4ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
26-29/4/2019


1Η ΜΕΡΑ: Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26-04-2019  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 03:30 το πρωί και μέσω Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Ιωαννίνων (περιφερειακά από τις πόλεις) και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς των Επιταφίων στην πλατεία Σπιανάδα, με συνοδεία των Φιλαρμονικών του Δήµου Κερκυραίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο σε μπουφέ με πολλά νηστίσιμα και ελεύθερο ποτό. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ  27-04-2019  ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το παλάτι Αχίλλειο (Φλωρεντιανού ρυθμού, κτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ). Μετάβαση στην πλατεία της πόλης όπου θα παρακολουθήσουμε τη λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και την «πρώτη Ανάσταση», που συνοδεύεται από το πατροπαράδοτο έθιμο, το σπάσιμο των πήλινων κανατιών, θα απολαύσουμε την παρέλαση των ξακουστών μαζορετών. Περιήγηση στα Βενετσιάνικα καντούνια, στη ξακουστή πλατεία Σπιανάδα. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η Κέρκυρα διαθέτει. Στη συνέχεια επίσκεψη στην περιοχή «Κανόνι» με θέα τα 2 νησάκια, τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Μετά θα επισκεφτούμε την πιο φημισμένη περιοχή της Κέρκυρας, την Παλαιοκαστρίτσα, γνωστό τουριστικό θέρετρο με πολλές αμμουδιές και πλούσια βλάστηση. Στην κορυφή του πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινόκαστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα πάμε για την παρακολούθηση της Ανάστασης στην κεντρική πλατεία Σπιανάδα. Μετά το φιλί της Αγάπης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας θα έχουμε Αναστάσιμο δείπνο θα απολαύσουμε την παραδοσιακή Μαγειρίτσα και πλούσιο μενού και ποτά. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  28-04-2019  ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και θα επισκεφτούμε στο χωριό Μπενίτσες, το Μουσείο θαλάσσης με μία από τις μεγαλύτερες συλλογές οστράκων στην Ευρώπη και άλλων θαλασσίων ειδών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, όπου μπορούμε να απολαύσουμε τους ουζομεζέδες παρακολουθώντας το ψήσιμο του οβελία. Ακολουθεί πλούσιο Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με ποτά και με ζωντανή ελληνική μουσική. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  29-04-2019  ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Αναχώρηση για την επιστροφή μας μέσω  Μέτσοβο (στάση για φαγητό) Βέροια – Θεσσαλονίκη με τις ανάλογες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ                                                               230 ΕΥΡΩ

Παιδί από 6 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:            160. ΕΥΡΩ

Παιδί από 2 έως 6 ετών σε δωμάτιο με τους γονείς:                 80 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ                                                                               280 ΕΥΡΩ

ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 4 ΗΜΕΡΑ :                                         70 ΕΥΡΩ                                     

Περιλαμβάνονται:

-Μεταφορές με υπερυψωμένο  πούλμαν. 

Εισιτήρια του πλοίου Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα. 

Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POTAMAKI 3*(Μπενίτσες). 

Ημιδιατροφή (πρωινά σε μπουφέ και ένα γεύμα την ημέρα εκ των οποίων το νηστίσιμο δείπνο Μ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα με παραδοσιακά συγκροτήματα. 

*Φόρο διανυκτέρευσης ΕΝΤΟΣ. 

* Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης. 

Δέν περιλαμβάνεται
·  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων

  • ΣΗΜ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜα ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

    ALEXANDROUPOLI TOURS

    K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

    ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947 FAX 00302551031596  e.mail, alextour@otenet.gr                 

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.