4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ 

ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 27 ΣΕ4ΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018


1Η ΜΕΡΑ:   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.30 μέσω Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνωνκαι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ :  ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το παλάτι Αχίλλειο(Φλωρεντιανού ρυθμού, κτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ). Μετάβαση στην πλατεία της πόλης όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα. Περιήγηση στα Βενετσιάνικα καντούνια, στη ξακουστή πλατεία Σπιανάδα. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η Κέρκυρα διαθέτει. Στη συνέχεια επίσκεψη στην περιοχή «Κανόνι» με θέα τα 2 νησάκια, τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Μετά θα επισκεφτούμε την πιο φημισμένη περιοχή της Κέρκυρας, την Παλαιοκαστρίτσα, γνωστό τουριστικό θέρετρο με πολλές αμμουδιές και πλούσια βλάστηση. Στην κορυφή του πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Κερκυραϊκή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ :     ΚΕΡΚΥΡΑ ( Προαιρετική Κρουαζιέρα)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση των εκδρομέων για μπάνιο ή προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΑ. Το βράδυ ελεύθεροι στην πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ για να περπατήσουμε στα Βενετσιάνικα καντούνια και να θαυμάσουμε την μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, τη ΣΠΙΑΝΑΔΑ με τα καφενεία της, το παλιό φρούριο, την παλιά πόλη, και το νέο φρούριο. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η ΚΕΡΚΥΡΑδιαθέτει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ   ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Επίσκεψη στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα στα Γιάννενα. Αναχώρηση για την επιστροφή μας μέσω  Μέτσοβο – Βέροια – Θεσσαλονίκη με τις ανάλογες στάσεις για φαγητό – καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμη κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 180 ΕΥΡΩ

Τιμη.Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 130  ΕΥΡΩ

Μονόκλινο .215 ΕΥΡΩ

ΔΕΚΤΑ ΤΑ 4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ( ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ)


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τις διανυκτερεύσεις σe ξενοδοχείο 3 POTAMAKI BEACH  3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό μπουφέ.
 • Περιηγήσεις – Ξεναγήσεις του προγράμματος με τοπικό ξεναγό.
 • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου.
 • Τα εισιτήρια F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Γεύματα – δείπνα και νυχτερινές διασκεδάσεις.
 • Εισόδους μουσείων.
 • Κρουαζιέρα ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.