ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019


1η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 23-12-2019 AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΥΛΟ ΞΩΤΙΚΩΝ
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 05:45 το πρωί. Περνάμε περιφερειακά τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ, στάση για φαγητό στην ΛΑΡΙΣΑ. Και μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ για να επισκεφτούμε τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 24-12-2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ και στη συνέχεια ανεβαίνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ όπου θα προσκυνήσουμε και θα ξεναγηθούμε σ’ έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Μετά θα πάμε στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, για φαγητό. Στην επιστροφή μας θα κάνουμε στάση για να γνωρίσουμε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ και ειδικά τον Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ‘ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ’ στην ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ 25-12-2019 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΕΛΑΤΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τα φημισμένα ΜΕΤΕΩΡΑ τα επισκέψιμα μοναστήρια είναι 6, εμείς θα επισκεφθούμε τα 2 μοναστήρια του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΒΑΡΛΑΑΜ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα πάμε στα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ, που ξεκινούν από την ΠΥΛΗ, με την περίφημη λίθινη γέφυρα του Βησσαρίωνα (1514 μ.Χ.). Μέσα από μια διαδρομή γεμάτη έλατα φθάνουμε στην ΕΛΑΤΗ (υψόμετρο 860 μ.). Συνεχίζουμε για ΠΕΡΤΟΥΛΙ (υψόμετρο 1.110 μ.) και για το μαγευτικό οροπέδιο του χιονοδρομικού κέντρου με την αλπική βλάστηση. Ελεύθερος χρόνος στο χιονοδρομικό κέντρο για καφέ. Η επόμενη στάση στην ΕΛΑΤΗ για φαγητό στις γραφικές ταβέρνες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν σε Ταβέρνα με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 26-12-2019 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την ΛΑΡΙΣΑ εκεί θα επισκεφτούμε το πάρκο Αλκαζάρ όπου σε μια έκταση 64 στρεμμάτων είναι το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ‘ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ’ όπου θα παρουσιάζονται δεκαεννέα (19) διαφορετικοί θεματικοί χώροι. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ για φαγητό. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 170 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 120 EURO
Μονόκλινο: 215 EURO
ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ 4ΗΜΕΡΑ : 10 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
• Τρεις διανυκτερεύσεις στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ στο ξενοδοχείο “Edelweiss” 3 αστέρων (Κεντρικό) σε δίκλινα δωμάτια.
• Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
• Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
• Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Επιπλέον γεύματα, δείπνα, ποτά και διασκεδάσεις.
• Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν.
• Φόρος διαμονής 1,50 € το δωμάτιο την βραδιά πληρώνεται στο ξενοδοχείο.
• Έξτρα ατομική ασφάλιση ατυχημάτων 5 € το άτομο έως 75 ετών.
• Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.