Γιάννενα, Ζαγοροχώρια, Σύβοτα & Πάργα! 

3ήμερη εκδρομή10 - 12 Σεπτεμβρίου 2018 

1η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 10.09.2018: Αλεξανδρούπολη – Μέτσοβο- Ιωάννινα.570ΚΜ

Αναχώρηση στις 06:30 το πρωί από στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Με ενδιάμεση στάση για καφέ και φαγητό ατομικά, στην διαδρομή μας, άφιξη στα Γιάννενα, στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε στο κέντρο της πόλης. Ξεκούραση. Αργά το απόγευμα, επίσκεψη στο νησί της κυρά Φροσύνης στη Λίμνη Παμβώτιδα. Το βράδυ διασκέδαση προαιρετική όλοι μαζί. Διανυκτέρευση.

 2η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 11.09.2018: Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα-Σύβοτα-Πάργα.235ΚΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα παράλια του ιονίου πελάγους. Διέλευση από το λιμάνι και την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας Ηγουμενίτσα. Ακολούθως θα πάμε νότια για να δούμε από κοντά τις πανέμορφες παραλίες στα Σύβοτα, που δικαίως έχουν χαρακτηριστεί η «Καραϊβική της Ελλάδας»!. Στάση για καφέ & κρουαζιέρα προαιρετική. Μεσημέρι θα καταλήξουμε στην επίσης πανέμορφη Πάργα. Η αμφιθεατρικά χτισμένη πολύχρωμη πόλη, με το γαλλικό κάστρο της και το καταπράσινο νησάκι της Παναγιάς, σε συνδυασμό με τα υπέροχα στενά σοκάκια με τα πάμπολλα μαγαζιά και φαγάδικα θα μας ενθουσιάσει. Το απόγευμα μετά το φαγητό θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12.09.2018: Ιωάννινα-Καλπάκι-Μονοδένδρι-Ιωάννινα– Επιστροφή.665ΚΜ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο Καλπακίου όπου και ξενάγηση από αξιωματικό του Ελληνικού στρατού. Ακολούθως πάμε στα Ζαγοροχώρια. Από τη θέση Ιξιά από ψηλά θα θαυμάσουμε το φαράγγι του Βίκου. Επίσκεψη στην Μονή Αγ. Παρασκευής και φαγητό ατομικά στο Μέτσοβο. Στάσεις καθοδόν για απογευματινό καφέ. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.                                                                                                                                               

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜHS                                                                                                    

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 110€   & ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 145€

Περιλαμβάνονται:

* Μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. * Δύο διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο ALEXIOS 2** στο κέντρο της πόλης. * Δύο προγεύματα σε μπουφέ. *Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Φ.Π.Α Εντός.

Δεν περιλαμβάνονται:

* Εισόδους στα μουσεία και το καραβάκι. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.