4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣΑΠΟ 18-21/6/2021


1η  ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.06.21 Αναχώρηση-Γιάννενα.(580Km):

Αναχώρηση στις 07:00  (ΣτοάΕπιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) .Με νδιάμεση στάση για καφέ στην διαδρομή μας, άφιξη στο Μέτσοβο, όπου και θα κάνουμε το μεσημεριανό μας φαγητό ατομικά. Άφιξη στα Γιάννενα, στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα μαγαζιά της πόλης που σφύζουν από ζωή. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 19.06.21 Ζαγοροχώρια.(150Km):

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για επίσκεψη στο πολεμικό μουσείο Καλπακίου όπου και ξενάγηση από αξιωματικό του Ελληνικού στρατού. Ακολούθως πάμε στα Ζαγοροχώρια. Από τη θέση Ιξιά από ψηλά θα θαυμάσουμε το φαράγγι του Βίκου. Επίσκεψη στην Μονή Αγ. Παρασκευής και στάση για καφέ στο Μονοδένδρι. Συνεχίζουμε για το τοξωτό γεφύρι του Κόκορη και από εκεί στο Τσεπέλοβο, όπου θα δούμε το Ναό Αγίου Νικολάου(τέλη 17ου αιώνα) και δίπλα το ιατρείο Γιάννη Βηλαρά. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Βόλτα ατομικά στο κάστρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20.06.21: Μονή Γηρομερίου, Σαγιάδα.(286Km):

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πανέμορφη και ιστορική Πάργα, όπου και στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για τα Σύβοτα. Εδώ θα έχουμε

τη δυνατότητα να χαρούμε ατομικά μια μίνι κρουαζιέρα. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε τα μεζεδάκια στην παραλία της ή να κάνουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.  ΔΕΥΤΕΡΑ 21.06.21: Ιωάννινα –μουσείο Βρέλλη-Κάστρο-Επιστροφή.(550 Km)

Παίρνουμε το πρόγευμά μας και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε στο Μπιζάνι το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη. Επίσκεψη στο νησί της κυρά Φροσύνης στη Λίμνη Παμβώτιδα. Μετά την επιστροφή θα δούμε περιπατώντας στο κάστρο: το Σουφαρί σεράι,το Ασλάν τζαμί, τα μαγειρεία, το Βυζαντινό & Εθνογραφικό μουσείο, ως επίσης και το μουσείο Ραπακούση. Γεύμα ατομικά και αναχώρηση για επιστροφή με στάσεις καθοδόν για απογευματινό καφέ. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.      

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

(1)Σε δίκλινο: 180€, σε τρίκλινο: 170€, σε μονόκλινο: 215 € ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ:-160€

(2)Σε δίκλινο: 255€, έξτρα BED σε δίκλινο: 210€, σε μονόκλινο: 355€ ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ:-160€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο(1) ALEXIOS 3* (7,7 β)-800μέτρα από λίμνη.(2) GRAND SARAI 5*(8,7β)*Τρία προγεύματα σε μπουφέ. *Εμπειρο συνοδό του γραφείου μας. * Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης με την Generally Life. Εξτρα Ταξιδιωτική  Ατομική Ασφάλεια ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Ποτά, είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων. Φόρος διαμονής το δωμάτιο τη νύχτα 1,5€ πληρωτέο στη ρεσεψιόν. * Οτι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.

ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.