Πύργος –Βάρνα –
Μπαλτσίκ-Μεσημβρία Αγχίαλος-Σωζόπολη

ANAΧΩΡΗΣΕΙΣ.15-18/8/19 & 29/8-19/2019  &12-15/9/19


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-SUNNY BEACH(374KM):

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου (καφέ Θεόφιλος) στις 06:30 το πρωί. Διέλευση από Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο (Burgas). Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Αρμένικη εκκλησία του Αγίου Χάτς, τη Μητρόπολη Κυρίλλου & Μεθοδίου, το αρχαιολογικό μουσείο και την πανέμορφη παραλία της. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για την Ηλιόλουστη ακτή. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ Δείπνο  στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες με το τρενάκι ως το κέντρο & τον πεζόδρομο ή την πόλη της Μεσημβρίας. Η αφετηρίες είναι δίπλα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


2η MΕΡΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ-ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ(50KM):

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη της Αγχιάλου(σημερινό Pomorie). Προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι(σύμβολο αντίστασης του Θρακιώτικου Ελληνισμού) Αγίου Γεωργίου. Στάση για καφέ και ελεύθερος χρόνος στην κεντρική πλατεία της Αγχιάλου, όπου και ο ναός Παναγίας της Θεοτόκου. Επιστρέφουμε στην πόλη της Μεσημβρίας(σημερινό Nesebar). Εδώ επίσης θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε εκ νέου, αρχίζοντας από τον καθεδρικό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και καταλήγοντας στον Άγιο Ιωάννη τον Αλειτούργητο. Πόλη στολίδι της Θρακικής παραλίας, με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στα δυτικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Τα ξύλινα παραδοσιακά σπίτια θα σας ενθουσιάσουν. Γεύμα ατομικά εδώ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Απολαύστε τη Θάλασσα. Μετά το δείπνο χρησιμοποιώντας το τρενάκι, απολαύστε τη νυχτερινή ζωή της παραλίας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ SUNNY BEACH-ΒΑΡΝΑ–ΜΠΑΛΤΣΙΚ(290KM):

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Μπαλτσίκ(αρχαία Κρουνοί). Επίσκεψη στο Βοτανικό κήπο και το θερινό θέρετρο της Βασίλισσας Μαρίας της Ρουμανίας. Στη συνέχεια επίσκεψη στο μοναστήρι Αλατζά.. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε με περιπάτους την πανέμορφη παραλιακή ζώνη της Βάρνας. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση και επιστροφή στην Ηλιόλουστη ακτή στο ξενοδοχείο μας με στάση στη Μητρόπολη Κοιμήσεως  της Θεοτόκου .  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ  SUNNY BEACH-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(586ΚΜ):

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της αρχαίας Απολλωνίας τη σημερινή Σωζόπολη. Πόλη & νησί μαζί που ίδρυσαν οι Μεγαρείς και αφιέρωσαν στο θεό Απόλλωνα. Εδώ θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια της με τα υπέροχης αρχιτεκτονικής παραδοσιακά σπιτάκια. Επιστροφή στον Πύργο και στάση για αγορές και φαγητό ατομικά σε εμπορικό κέντρο. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής μας από τη νέα εθνική οδό και μέσω Συμεόνφγκραντ  άφιξη στα σύνορα Σβίλεγκραντ. Διέλευση συνόρων και  είσοδος στην Ελλάδα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΕΤΕΛΕΣΘΕΙ ΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

15-18/8/19 ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 195€, σε μονόκλινο: 255€, παιδί ως 11,99:150€

29/8-1/9/19 ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 175€, σε μονόκλινο: 235€, παιδί ως 11,99:135€

12-15/9/19 ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 165€, σε μονόκλινο: 225€, παιδί ως 11,99:95€

27-30/9/19 ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 165€, σε μονόκλινο: 225€, παιδί ως 11,99:95€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KAROLINA COPLEX 4*  στην Ηλιόλουστη ακτή(SPA CENTER-πισίνα). * Τρία προγεύματα &  τρία  δείπνα σε μπουφέ. * *  Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής  με τηνGenerally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά  & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.