ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 20181η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 23-12-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:30 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Μετά το φαγητό θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 24-12-2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα (το Διαμάντι των Καρπαθίων), φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών, θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Σινάϊα, το οποίο έχτισε ο Μιχ. Κατακουζηνός το 1695 όταν γύρισε από το Σινά. Από το Μοναστήρι πήρε το όνομα της και η πόλη. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, και ολιγόλεπτη στάση στην υπέροχη Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 25-12-2018 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πρωινό και αρχίζουμε με το λεωφορείο την περιήγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Μετά θα επισκεφτούμε ένα από τα πολυκαταστήματα του Βουκουρεστίου, και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ Εορταστικό δείπνο με πλούσιο φαγητό και ποτά σε αίθουσα του ξενοδοχείου μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 26-12-2018 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γνωρίσουμε την πόλη. Μετά μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 • ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ    

  Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο  210 ΕΥΡΩ

  Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς .150ΕΥΡΩ

  Μονόκλινο .245 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τις διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι στο ξενοδοχείο VENEZIA’ (στο κέντρο του Βουκουρεστίου) 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Δύο δείπνα σε μπουφέ (Κυριακής και Δευτέρας) .
 • Το Εορταστικό δείπνο το βραδύ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (Τρίτη).
 • Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία.
 • Αρχηγό γραφείου.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
 • Έξτρα ατομική ασφάλιση ατυχημάτων 5 € το άτομο έως 75 ετών.
Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313          00302551036947   FAX 00302551031596 e.mail, alextour@otenet.gr


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.