4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 19-22/9/2019

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 

 ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ

1η Μέρα:ΠΕΜΠΤΗ 19/9/2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναχώρηση στις 06.00 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, συνεχίζουμε για Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση των Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και της γέφυρας της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9/2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ)

Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES”. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο και ολιγόλεπτη στάση στην γραφική πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα:ΣΑΒΒΑΤΟ 21/09/2019 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936, μετά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας «Grigore Antipa», χτίστηκε το 1835 και είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του είδους του στον κόσμο. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Επίσκεψη σε εμπορικό κέντρο για καφέ – φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα:ΚΥΡΙΑΚΗ 22/09/2019 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό  ελευθερος χρόνος.  Αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση των συνόρων και της γέφυρας της Φιλίας. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μέσω Νόβα Ζαγόρα και διέλευση των συνόρων Ορμενίου, Άφιξη στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  195 ΕΥΡΩ    

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 150 ΕΥΡΩ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ.  255 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Τις διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε ξενοδοχείο 4* κεντρικό σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Τρία δείπνα στο ξενοδοχείο.
 • Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία.
 • Αρχηγό γραφείου.
 • Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.
 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313
 • ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑIL
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.