4ΗΜΕΡH ΑΙΒΑΛΙ-ΣΜΥΡΝΗ
ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΤΡΟΙΑ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ-ΦΩΚΑΙΑ-ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ-ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ
17-20/4/2020 KAI 23-26/4/2020

1η ημέρα Αναχώρηση - Τροία - Αϊβαλί 
Αναχώρηση το πρωί .  Φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων. Περνώντας από Κεσσάνη, Καλλίπολη, φτάνουμε στην Μάδυτο για να πάρουμε το καράβι για Τσανάκαλε. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη. Στη συνέχεια επίσκεψη της Ομηρικής Τροίας. Ξαναζήστε στον αρχαιολογικό χώρο, την Ιλιάδα με τους Έλληνες και Τρώες ήρωες, Αχιλλέα, Έκτορα, Μενέλαο και πόσους ακόμη που έμειναν στην ιστορία μέσα από το έργο του Ομήρου. Συνεχίζουμε για το μοναδικό Αϊβαλί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 
2η ημέρα Αϊβαλί - Φώκαια - Σμύρνη 
Πρόγευμα και αναχώρηση για το παραθαλάσσιο προάστιο των Φωκαίων με τα στενά δρομάκια, τις φημισμένες ψαροταβέρνες και τις ελληνικές συνοικίες με τα γραφικά σπίτια, τελευταία ένδειξη του τοπικού ελληνισμού. Συνεχίζουμε για την ξακουστή πρωτεύουσα της Ιωνίας, περνώντας και από το προάστιο της Μενεμένης. Φθάνοντας εκεί, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στον παραλιακό πεζόδρομο της Σμύρνης, το γραφικό Κορντόν ή την πλούσια αγορά της πόλης, Κεμέραλτι. Αφήνουμε την ιστορική πόλη, περνώντας από την περιοχή του Άλσαντζακ όπου έχουν απομείνει λίγα σπίτια ελληνικά, και περνώντας από το προάστιο του Καρσίγιακα, ελληνιστί Κορδελιό κατευθυνόμαστε για το Αϊβαλί. 
3η ημέρα Αϊβαλί - Πέργαμος - Μοσχονήσια 
Πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για την Πέργαμο. Στον αρχαιολογικό χώρο της επισκεπτόμαστε το Ασκληπιείο. Περιηγούμενοι την όμορφη πόλη, θαυμάζουμε τα ερείπια του Σεραπείου, ενός από τους μεγαλύτερους ναούς των ρωμαϊκών χρόνων. Στη συνέχεια μετάβαση στα Μοσχονήσια στη νότια είσοδο του Αδραμυττηνού κόλπου, έναντι της νήσου Λέσβου, όπου θα επισκεφθούμε το ναό των Ταξιαρχών. Πρόκειται για τις αρχαίες «Εκατόνησους» ή «Ασκανίους νήσοι» Το απόγευμά μας είναι αφιερωμένο σε περιήγηση στα παλιά ελληνικά σπίτια του Αϊβαλιού. Ακόμη, περνώντας την πρόσφατα κατασκευασμένη γέφυρα, περνάμε στο πρώτο νησί των Μοσχονησίων. Θαυμάζουμε εκεί το ναό των Αγίων Ταξιαρχών και κάνουμε μια βόλτα στην όμορφη παραλία του νησιού.
 4η ημέρα Αϊβαλί - Τσανάκαλε - Καλλίπολη  
Επιστροφή Μετά το πρόγευμα, αναχωρούμε με κατεύθυνση βόρεια, κατευθυνόμενοι προς τη Λάμψακο. Με την υπάρχουσα πορθμιακή γραμμή περνάμε στην Καλλίπολη, γνωστή για τις μάχες που έγιναν εκεί το 1915. Γευματίζουμε εξ ιδίων, περιηγούμαστε τη γραφική πόλη και συνεχίζουμε προς τα τουρκοελληνικά σύνορα .Τελωνειακοί έλεγχοι. Αφιξη στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑRE 3*              ΤΙΜΗ. 119 ΕΥΡΩ     HΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΠΑΙΔΙ  ΜΕΧΡΙ 12 ΕΤΩΝ               TIMH    59 ΕΥΡΩ   
  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ                              TIMH +49 ΕΥΡΩ    
Περιλαμβάνονται 
3 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. 
Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα. 
Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μαςItalic καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. 
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Φ.Π.Α. 
Δεν περιλαμβάνονται Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. 
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26

68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947

Στείλτε το mail σας

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.