4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  
ΑΙΒΑΛΙ-ΣΜΥΡΝΗ
Τσανάκαλε-Καλλίπολη-Τροία-Πέργαμος
8-11/3/2019 & 22-25/3/2019 


1η ημέρα : AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΒΑΛΙ 

Συγκέντρωση πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση .  Αφιξη στα σύνορα. Τελωνειακός και αστυνομικός έλεγχος και σύντομη στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη και περνώντας έξω από την Κεσάνη, θα διασχίσουμε τα στενά του Ελλησπόντου από τη Μάδυτο στο Τσανάκκαλε, με το ferry-boat. Ελευθερος χρόνος να γνωρίσου μετην πόλη. Eπίσκεψη στις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας, την πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και αντίγραφο του Δουρείου Ίππου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο την Ηλιάδα με τουςΈλληνες,τους Τρώες,τούς Ομηρικούς ήρωες Αχιλέα,Έκτορα,Μενέλαο κλπ Δια μέσου μιας πανέμορφης διαδρομής στις κατάφυτες πλαγιές του όρους Ίδη, συνεχίζουμε για Αδραμύττιο όπου Θα φτάσουμε στο πανέμορφο Αϊβαλί, τις αλλοτινές Κυδωνιές, μέσα σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδεντρα. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση .

2Η ΗΜΕΡΑ ΑΪΒΑΛΙ-ΦΩΚΑΙΑ-ΣΜΥΡΝΗ 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Φώκαια. Στάση στο γραφικό λιμάνι της με τη μοναδική ομορφιά που δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους και στη συνέχεια διαμέσου Μενεμένης & Κορδελιού, φθάνουμε στην πολύπαθη Σμύρνη. Περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό Ρολόι του, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία της, το γραφικό Κορντόν και τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Χρόνος ελεύθερος στη πλούσια αγορά της πόλης, το Κεμέραλτι. Συγκέντρωση και επιστροφή αργά το απόγευμα περνώντας απο την περιοχή Αλσαντζάκ με τα ελάχιστα ελληνικά σπίτια και το Καρσιγιακά (Κορδελιό) φτάνουμε στο Αϊβαλί ,διανυκτέρευση .

4η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ –ΤΡΟΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (390χλμ)


3η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ .ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ 

Πρωινό και ανχχώρηση για Πέργαμο.Απο τους αρχαιολογικούς χώρους της επισκεπτόμαστε το Ασκληπιείο,θα δούμε στην περιήγησή μας τηνόμορφη πόλη τα ερείπια απο το Σεράπειο .Στη συνέχεια θα μεταβούμε  στα πανέμορφα Μοσχονήσια, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στο κόλπο του Αιβαλιού. Γνωριμία με το μοναδικό νησί juda που μέχρι τώρα κατοικείτε ,επίσκεψη στον Ανακαινισμένο Ναό των Ταξιαρχών του 1890 που σήμερα είναι μουσείο . Πρόκειται για τις αρχαίες Εκατόνησους ή Ασκανίους Νήσους. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο χιλιοτραγουδισμένο Αϊβαλί και στα γραφικά σοκάκια του με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά σπίτια που σώζονται ακόμη και κοσμούν το Αϊβαλί ,επίσκεψη στην παλαι ποτέ εκκλησία του Αγ Γεωργίου και στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο γραφικό λιμανάκι με τις παραδοσιακές ταβέρνες. Χρόνος ελεύθερος στην πλούσια αγορά της πόλης και συνεχίζουμε  . Γεύμα εξ ίδιων στις πολυάριθμες και όμορφες παραθαλάσσιες ψαροταβέρνες . Επιστροφή στο Αϊβαλί , διανυκτέρευση .


4η ημέρα : ΑΪΒΑΛΙ –ΤΡΟΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 

Πρωινό και συνεχίζουμε μέσω Αδραμυτίου για Λάμψακο Θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων, για να φθάσουμε στην Καλλίπολη, γενέτειρα της γνωστής Σοφίας Βέμπο. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην Αλεξανδρούπολη

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 109€ HOTEL MARE 3***ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Παιδί μέχρι 12 ετών 79 ευρώ σε τρίκλινο με τους γονείς.

Μονόκλινο +25 ευρώ

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο 

Τις διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Ημιδιατροφή. Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται: Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2551024313   2551036947
Στείλτε  e mail 
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.