4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ   ΑΙΒΑΛΙ-ΣΜΥΡΝΗ (ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-TΡΟΙΑ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ)
  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  10/6   11/6     17/6   24/6

 1Η ΗΜΈΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΝΟΡΑ ΚΗΠΩΝ - ΑΪΒΑΛΙ 

Αναχώρηση στις 10.00π.μ. για τα σύνορα των Κήπων,Τσανάκαλε, αφού περάσουμε τα στενά των Δαρδανελλίων. Συνεχίζουμε για την Τροία, άφιξη, επίσκεψη στις αρχαιότητες της μυθικής πόλης του Ομήρου (το αρχαίο Ίλιον) όπου  θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη, το αντίγραφο του Δούρειου Ίππου και συνεχίζουμε για AΑϊβαλί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


2Η ΗΜΕΡΑ Αϊβαλί – Μοσχονήσια – Πέργαμος (60+60χλμ) Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την Αρχαία Πέργαμο, από τις λαμπρότερες πόλεις της αρχαιότητας. Θα δούμε το Ασκληπιείο και την Βασιλική του Αγίου Ιωάννου. Επιστροφή στο Αϊβαλί χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων και αργότερα, θα περιηγηθούμε στα γραφικά πέτρινα σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά χρωματιστά ελληνικά αρχοντικά σπίτια με τις λουλουδιασμένες αυλές τους, που σώζονται ακόμη και κοσμούν το Αϊβαλί. Επίσκεψη στην πάλαι ποτέ εκκλησία του Αγ Γεωργίου και στη συνέχεια θα πάμε στον λόφο ΣΕΙΤΑΝ ΣΟΦΡΑΣΙ για μια πανοραμική θέα της πόλης. Ακολουθεί βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τις παραδοσιακές ταβέρνες και επίσκεψη στα πανέμορφα Μοσχονήσια, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στο κόλπο του Αιβαλιού. Επίσκεψη στον Ανακαινισμένο Ναό των Ταξιαρχών του 1890. Επιστροφή στο Αϊβαλί και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ 3η Μέρα | Αϊβαλί – Φώκαια – Σμύρνη.  Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Φώκαια. Στάση στο γραφικό λιμάνι της με τη μοναδική ομορφιά που δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους και στη συνέχεια διαμέσου Μενεμένης και Κορδελιού, φθάνουμε στην πολύπαθη και κοσμοπολίτισα Σμύρνη. Περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό Ρολόι του, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία της, το γραφικό Κορντόν και τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Χρόνος ελεύθερος στη πλούσια αγορά της πόλης, το Κεμέραλτι. Επιστροφή στο Αϊβαλί και διανυκτέρευση. 

4η Μέρα | Αϊβαλί – Τροία – Αλεξανδρούπολη

Πρωινό και συνεχίζουμε μέσω Αδραμυτίου για Τσανάκκαλε. Επίσκεψη στις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας, την πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και αντίγραφο του Δουρείου Ίππου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με τα αλλεπάλληλα στρώματα υπολειμμάτων από τις διάφορες φάσεις ύπαρξης της πόλης. Θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων, για να φθάσουμε στην Καλλίπολη, γενέτειρα της γνωστής Σοφίας Βέμπο. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθ'οδόν, άφιξη  το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη


TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΜΑRE HOTEL 3*                             ΣΕ ΔΊΚΛΙΝΟ 129 ΕΥΡΩ     ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   +51 ΕΥΡΩ           ΠΑΙΔΙ 105 ΕΥΡΩ

GRAND HOTEL TERMIZEL 5*                              155 EΥΡΩ                              +72 ΕΥΡΩ                     119 ΕΥΡΩ         

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* ή 5* όπως αυτά αναφέρονται στον αναλυτικό τιμοκατάλογο.
  • Πρωινό και έα δείπνο καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων: 10€.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδίου λόγω ασθένειας COVID19: 15€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.