4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ   ΑΙΒΑΛΙ-ΣΜΥΡΝΗ (ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-TΡΟΙΑ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ)
  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ     22-25/10/2022   & 28-31/10/2022 

 1Η ΗΜΈΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΝΟΡΑ ΚΗΠΩΝ - ΑΪΒΑΛΙ 

Αναχώρηση στις 10.00π.μ. για τα σύνορα των Κήπων,Τσανάκαλε, αφού περάσουμε τα στενά των Δαρδανελλίων. Συνεχίζουμε για την Τροία, άφιξη, επίσκεψη στις αρχαιότητες της μυθικής πόλης του Ομήρου (το αρχαίο Ίλιον) όπου  θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη, το αντίγραφο του Δούρειου Ίππου και συνεχίζουμε για Αϊβαλί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.


2Η ΗΜΕΡΑ Αϊβαλί – Μοσχονήσια – Πέργαμος (60+60χλμ) Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την Αρχαία Πέργαμο, από τις λαμπρότερες πόλεις της αρχαιότητας. Θα δούμε το Ασκληπιείο και την Βασιλική του Αγίου Ιωάννου. Επιστροφή στο Αϊβαλί χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων και αργότερα, θα περιηγηθούμε στα γραφικά πέτρινα σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά χρωματιστά ελληνικά αρχοντικά σπίτια με τις λουλουδιασμένες αυλές τους, που σώζονται ακόμη και κοσμούν το Αϊβαλί. Επίσκεψη στην πάλαι ποτέ εκκλησία του Αγ Γεωργίου και στη συνέχεια θα πάμε στον λόφο ΣΕΙΤΑΝ ΣΟΦΡΑΣΙ για μια πανοραμική θέα της πόλης. Ακολουθεί βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τις παραδοσιακές ταβέρνες και επίσκεψη στα πανέμορφα Μοσχονήσια, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στο κόλπο του Αιβαλιού. Επίσκεψη στον Ανακαινισμένο Ναό των Ταξιαρχών του 1890. Επιστροφή στο Αϊβαλί και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ 3η Μέρα | Αϊβαλί – Φώκαια – Σμύρνη.  Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Φώκαια. Στάση στο γραφικό λιμάνι της με τη μοναδική ομορφιά που δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους και στη συνέχεια διαμέσου Μενεμένης και Κορδελιού, φθάνουμε στην πολύπαθη και κοσμοπολίτισα Σμύρνη. Περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό Ρολόι του, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την ιστορική προκυμαία της, το γραφικό Κορντόν και τον παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Χρόνος ελεύθερος στη πλούσια αγορά της πόλης, το Κεμέραλτι. Επιστροφή στο Αϊβαλί και διανυκτέρευση. 

4η Μέρα | Αϊβαλί – Τροία – Αλεξανδρούπολη

Πρωινό και συνεχίζουμε μέσω Αδραμυτίου για Τσανάκκαλε. . Θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων, για να φθάσουμε στην Καλλίπολη, γενέτειρα της γνωστής Σοφίας Βέμπο. Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθ'οδόν, άφιξη  το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη


TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

       ΣΕ ΔΊΚΛΙΝΟ 135 ΕΥΡΩ     ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   +60 ΕΥΡΩ           ΠΑΙΔΙ 119 ΕΥΡΩ

                        1

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο  GRAND TERMIZEL 5*
 • Πρωινό και ένα δείπνο καθημερινά ( ημιδιατροφή ).
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις & εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Η ασφάλεια για τον COVID : 15 € ανά άτομο. (προαιρετική)
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους.