4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗ 

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ-ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ-ΑΓΙΑΣΟ-ΠΕΤΡΑ-ΜΟΛΥΒΟ

27 εως 30 ΜΑΪΟΥ (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


1Η ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ –KAΒΑΛΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 17.00 για Καβάλα. Αφιξη στο Λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 21.00. Διανυκτέρευση εν πλώ.

2Η ΜΕΡΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ 28/5/2018 (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ. Αφιξη στο λιμάνι της Μυτηλήνης.Ελευθερος χρόνος για λίγο να γνωρίσουμε την πόλη και για καφέ.Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για προσκύνημα στο γυναικείο Μοναστήρι των ΑΓΙΩΝ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΙΡΗΝΗΣ. Αφού προσκυνήσουμε τα λείψανα των Αγίων, συνεχίζουμε τη γνωριμία του νησιού με επίσκεψη στο ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ το χωριό που είναι ονομαστό για την εκκλησία του ΤΑΞΙΑΡΧΗ (προστάτης του νησιού). Προσκύνημα στην εικόνα του Αγίου που είναι φτιαγμένη από πηλό και αίμα των μοναχών που μαρτύρησαν στον τόπο εκείνο. Στάση για φαγητό στη διαδρομή μας για την ΑΓΙΑΣΟ (διατηρητέος οικισμός ανάμεσα σε καστανιές, καρυδιές, πλατάνια, με μεγάλη παράδοση στα ξυλόγλυπτα και την αγγειοπλαστική). Προσκύνημα στο εκκλησάκι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Βρεφοκρατούσας (έργο του Ευαγγελιστή Λουκά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΤΡΙΤΗ 29/5/2018 ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΚΑΛΟΝΗ-ΠΕΤΡΑ-ΜΟΛΥΒΟΣ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την ΚΑΛΛΟΝΗ που έχει δώσει και το όνομά της στο μεγαλύτερο κόλπο του νησιού. Επίσκεψη στην μονή ΛΕΙΜΩΝΟΣ και στο πλούσιο μουσείο του μοναστηριού. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στην ΠΕΤΡΑ ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με χρυσή αμμουδιά. Προσκύνημα στο ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Γλυκοφιλούσσας πάνω στον βράχο, με τα 114 σκαλιά. Μετά το φαγητό επίσκεψη στο γραφικό ΜΟΛΥΒΟ, το χωριό του ΑΡΓΥΡΗ ΕΠΤΑΛΙΩΤΗ με το βυζαντινής εποχής κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ 30/5/2018 ΜΥΤΙΛΗΝΗ –ΚΑΒΑΛΑ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΚΑΒΑΛΑ.στις 10.45πμ.Μετ. Άφιξη το απόγευμα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΕΣ:

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:170 EURO

Μονόκλινο:200 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο.

Δύο διανυκτερεύσεις στην Μυτιλήνη σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.

Πρωινό  στο ξενοδοχείο.

Τις περιηγήσεις του προγράμματος.

Εισιτήρια ferry boat ΚΑΒΑΛΑ-ΜΥΤΗΛΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ σε οικονομική θέση. .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Νυχτερινές διασκεδάσεις.

Μουσεία και γεύματα – δείπνα.

Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26

ΤΗΛ 2551024313 2551036947 FAX 2551031596

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.