ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ

ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

1Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/01/2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΛΟΣ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 το πρωί, με ολιγόλεπτη στάση για ξεκούραση στην Μουσθένη. Περνάμε περιφερειακά τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση. Φθάνουμε στο ΒΟΛΟ. Μετά θα γνωρίσουμε τα χωριά του ΠΗΛΙΟΥ από τη μεριά του ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. Θα περάσουμε από την ΑΓΡΙΑ – ΛΕΧΩΝΙΑ και θα φθάσουμε στις ΜΗΛΙΕΣ (πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, του Γρηγορίου Κωνσταντά που ίδρυσαν τη σχολή Ψυχής Άκος το 1814 και σήμερα λειτουργεί σαν βιβλιοθήκη με σπάνια βιβλία και ιστορικά κειμήλια). Θα δούμε την εκκλησία των ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ άγνωστο πότε χτίστηκε. Από εδώ ξεκίνησε το 1821 η επανάσταση της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κατά των Τούρκων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα ήσυχα και γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια του χωριού με πολλά τρεχούμενα νερά, παλιά σπίτια και αρχοντικά, θα θαυμάσετε τη σπουδαία πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία της. Επιστροφή στο ΒΟΛΟ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα φημισμένα τσιπουράδικα της πόλης. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 05/01/2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Πρωινό και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ΠΗΛΙΟ βασίλειο των Κενταύρων και ειδικότερα τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ (στάση για να περπατήσουμε στο όμορφο γραφικό χωριό και να θαυμάσουμε τον Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο). Αναχώρηση για το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΙΟΥ στις ΑΓΡΙΟΛΕΥΚΕΣ σε υψόμετρο 1471μ. Υπάρχουν 5 πίστες για έμπειρους και για αρχάριους σκιέρ. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε το χιονοδρομικό κέντρο. Μετά θα πάμε στα ΧΑΝΙΑ για γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες (φασολάδα, σπετσοφάι και κρεατικά του ΠΗΛΙΟΥ). Στην επιστροφή μας για ΒΟΛΟ θα κάνουμε στάση στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ θα έχουμε προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με μουσική και φαγητό. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01/2019 ΒΟΛΟΣ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και θα πάμε στο λιμάνι του ΒΟΛΟΥ για να παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των Υδάτων και τη ρίψη του Σταυρού. Αναχώρηση για το ΛΙΤΟΧΩΡΟ επίσκεψη στο μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ του εν Ολύμπω για προσκύνημα, ελεύθεροι στην πόλη του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ για φαγητό. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 130. ΕΥΡΩ

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 90 ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 165 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 Αστέρων στο ΒΟΛΟ σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Φόρος διαμονής.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου.
  • Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
  • Έξτρα ατομική ασφάλιση ατυχημάτων 5 € το άτομο έως 75 ετών.

ΣΤΕΙΛΤΕ  email

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.