3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΠΥΛΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΕΛΑΤΗ

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

1Η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-11-2018 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00 το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Μουσθένη. Περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΡΟΙΑ – ΚΟΖΑΝΗ – ΓΡΕΒΕΝΑ, με την ανάλογη στάση για φαγητό. Άφιξη στα φημισμένα ΜΕΤΕΩΡΑ, τα επισκέψιμα μοναστήρια είναι 6, εμείς θα επισκεφθούμε την πιο προσβάσιμη μονή του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Μετά στάση στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ για καφέ και να γνωρίσουμε την πόλη. Συνεχίζουμε για τα ΤΡΙΚΑΛΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 24-11-2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ και στη συνέχεια ανεβαίνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ όπου θα προσκυνήσουμε και θα ξεναγηθούμε σ’ έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Μετά θα πάμε στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, για φαγητό. Στην επιστροφή μας στάση για καφέ και να γνωρίσουμε την πόλη της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με μουσική και φαγητό. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 25-11-2018 ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΕΛΑΤΗ – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ, που ξεκινούν από την ΠΥΛΗ, με την περίφημη λίθινη γέφυρα του Βησσαρίωνα (1514 μ.Χ.). Μέσα από μια διαδρομή γεμάτη έλατα φθάνουμε στην ΕΛΑΤΗ (υψόμετρο 860 μ.). Συνεχίζουμε για ΠΕΡΤΟΥΛΙ (υψόμετρο 1.110 μ.) και για το μαγευτικό οροπέδιο του χιονοδρομικού κέντρου με την αλπική βλάστηση, ελεύθερος χρόνος για καφέ. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ για φαγητό στις γραφικές ταβέρνες της. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:                              100 EΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LITHEON 3 αστέρων στα ΤΡΙΚΑΛΑ σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
  • Φόρος διαμονής.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Επιπλέον γεύματα, δείπνα, ποτά και διασκεδάσεις.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.