ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΟΦΙΑ – ΠΛΕΒΕΝ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019


1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/01/2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Είσοδος στην Βουλγαρία, και περνάμε περιφερειακά από ΧΑΡΜΑΝΛΙΧΑΣΚΟΒΟ και ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Άφιξη στην «πόλη της Νιότης» πρωτεύουσα ΣΟΦΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, θα έχουμε περιήγηση της όμορφης πόλης της ΣΟΦΙΑΣ, όπου θα δούμε την εκκλησία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΦΣΚΥ, την Βυζαντινή  εκκλησία της  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, τον Ρωσικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, την Μητρόπολη ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, επίσης θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι ένα από τα καλύτερα της ΕΥΡΩΠΗΣ με σπάνιες συλλογές πουλιών, ζώων και μετάλλων, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και την πύλη της αρχαίας ΣΕΡΔΙΚΑΣ, κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για ξεκούραση. Δείπνο. Μετά το φαγητό θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 05/01/2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο ΠΛΕΒΕΝ είναι η σε πληθυσμό πόλη της Βουλγαρίας, κτισμένη στο νότια της ομώνυμης κοιλάδας του Δούναβη, και απέχει 160 χ.λ.μ. από την ΣΟΦΙΑ. Η πόλη του ΠΛΕΒΕΝ έχει πολλά αξιοθέατα, άπειρα σιντριβάνια και πολλά πάρκα. Εμείς θα επισκεφθούμε το ΠΑΝΟΡΑΜΑ του ΠΛΕΒΕΝ (θεωρείται μεγαλύτερο από το Πανόραμα του Μποροντινό της Ρωσίας), το Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο, το Παρεκκλήσι Μαυσωλείο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το Οστεοφυλάκιο στο Πάρκο Σκόμπελεφ και καταλήγουμε στο κέντρο της πόλης όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στην ΣΟΦΙΑ και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε εορταστικό γλέντι, σε παραδοσιακή βουλγάρικη ταβέρνα, με φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική (ελληνική και βουλγάρικη) και φολκλορικό πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 06/01/2019 ΣΟΦΙΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το διεθνές τουριστικό χειμερινό θέρετρο, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, που βρίσκεται σε μια καταπληκτική τοποθεσία με αιωνόβια έλατα, σε υψηλές κορυφές με πυκνό χιόνι και πίστες για ΣΚΙ. Απέχει 72 χλμ. από την ΣΟΦΙΑ και βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του όρους ΡΙΛΑ. Η ανάβαση με το ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ θα σας συναρπάσει. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Συγκέντρωση και επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Ελλάδα , με τις ανάλογες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Διέλευση συνόρων άφιξη στην πόλη μας.


  ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:  155 EYΡΩ

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 110 ΕΥΡΩ

Μονόκλινο: 205 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  •   Δύο διανυκτερεύσεις στην ΣΟΦΙΑ στο ξενοδοχείο NOVOTEL 4 ΑΣΤΕΡΩΝ (SUPERIOR)

σε δίκλινα δωμάτια.

  • Δύο πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.
  •   Τo δείπνο της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ σε μπουφέ.
  • To ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ (Μουσικό και φολκλορικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό).
  • Επίσημο ξεναγό.
  •  Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  •   Ημερήσια εκδρομή στο ΠΛΕΒΕΝ.
  • Φ.Π.Α.

 ΣΤΕΙΛΤΕ  email

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.