3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ “ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ”

ΣΟΦΙΑ – ΠΛΕΒΕΝ – ΠΑΝΘΕΟΝ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


1η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23-03-2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμένιου. Είσοδος στην Βουλγαρία, και περνάμε περιφερειακά από ΧΑΡΜΑΝΛΙΧΑΣΚΟΒΟ και ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Άφιξη στην «πόλη της Νιότης» πρωτεύουσα ΣΟΦΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας “NOVOTEL“ 4 αστέρων. Στη συνέχεια, θα έχουμε περιήγηση της όμορφης πόλης της ΣΟΦΙΑΣ, όπου θα δούμε την εκκλησία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΦΣΚΥ, την Βυζαντινή  εκκλησία της  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, τον Ρωσικό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, την Μητρόπολη ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, επίσης θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι ένα από τα καλύτερα της ΕΥΡΩΠΗΣ με σπάνιες συλλογές πουλιών, ζώων και μετάλλων, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ και την πύλη της αρχαίας ΣΕΡΔΙΚΑΣ, κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για ξεκούραση ή να επισκεφτείτε ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της ΣΟΦΙΑΣ το THE MALL που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Μετά το δείπνο θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 24-03-2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΛΕΒΕΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο ΠΛΕΒΕΝ είναι η σε πληθυσμό πόλη της Βουλγαρίας, κτισμένη στο νότια της ομώνυμης κοιλάδας του Δούναβη, και απέχει 160 χ.λ.μ. από την ΣΟΦΙΑ. Η πόλη του ΠΛΕΒΕΝ έχει πολλά αξιοθέατα, άπειρα σιντριβάνια και πολλά πάρκα. Εμείς θα επισκεφθούμε το ΠΑΝΟΡΑΜΑ του ΠΛΕΒΕΝ (θεωρείται μεγαλύτερο από το Πανόραμα του Μποροντινό της Ρωσίας), το Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο, το Παρεκκλήσι Μαυσωλείο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, την Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το Οστεοφυλάκιο στο Πάρκο Σκόμπελεφ και καταλήγουμε στο κέντρο της πόλης όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στην ΣΟΦΙΑ και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 25-03-2019 ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ. Άφιξη και ξενάγηση στην παλιά πόλη της ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ, θα δούμε τον ναό της Αγίας Κυριακής, το αρχοντικό του Έλληνα έμπορου Δημήτρη Γεωργιάδη (που σήμερα στεγάζεται το Μουσείο Ιστορίας της Βουλγαρικής Εθνικής Αναγέννησης), και από την ανατολική πύλη του Κάστρου των Τριών Λόφων (Χισάρ Καπί) μπαίνουμε στην παλιά πόλη, θα επισκεφθούμε το Εθνογραφικό Μουσείο (που στεγάζεται στο αρχοντικό του Έλληνα έμπορου Αργύρη Κουγιουμτζόγλου), το ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης (είναι ο αρχαιότερος ναός της πόλης, εικάζεται ότι θεμελιώθηκε το 337 μ.Χ.), το παλαιό Φαρμακείο Ιπποκράτης, το σπίτι του Λαμαρτίνου (πριν ήταν το σπίτι του Έλληνα έμπορου Γιώργου Μαυρίδη), το Ρωμαϊκό Θέατρο, το Ιμαρέτ Τζαμί, το Τζουμαγιά Τζαμί και καταλήγουμε στον πεζόδρομο (εμπορικός δρόμος) όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία ψώνια και μεσημεριανό φαγητό. Συγκέντρωση και επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Ελλάδα. Διέλευση συνόρων άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:                              135 ΕΥΡΩ

. Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:   95 ΕΥΡΩ

Μονόκλινο:                                                                      185. ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  •   Δύο διανυκτερεύσεις στην ΣΟΦΙΑ στο ξενοδοχείο “NOVOTEL” 4 ΑΣΤΕΡΩΝ (SUPERIOR)

σε δίκλινα δωμάτια.

  • Δύο πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.
  • Δύο δείπνα σε πλούσιο μπουφέ.
  •   Επίσημο ξεναγό.
  •  Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  •   Ημερήσια εκδρομή στο ΠΛΕΒΕΝ.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Εισόδους Μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, επιπλέον γεύματα ποτά και διασκεδάσεις.

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26 68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313          00302551036947   FAX 00302551031596 e.mail, alextour@otenet.gr


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.