4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 


12-14/7/2018


1Η ΜΕΡΑ :  AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΙΒΑΛΙ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αναχωρηση 23.00MM Διέλευση συνόρων Κήπων . Στάση στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών. Είσοδος στην Ανατολική Θράκη και μέσω ΚΕΣΣΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ-.Με το καραβακι διασχίζουμε τον Ελλήσποντο. Περνάνε στην Λάμψακο και συνεχίζουμε κατά μήκος του κόλπου του Αδραμυτίου.

2Η ΜΕΡΑ : ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Άφιξη στο ονομαστό για τη χρυσή εποχή του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ΑΪΒΑΛΙ (Κυδωνιές). Επιβίβαση στο ferry boat και αναχώρηση για ΜΥΤΙΛΗΝΗ Άφιξη στο όμορφο νησί τηςΛΕΣΒΟΥ με το ασύγκριτο κάλλος και τις ζωντανές παραδόσεις.Ελευθερος χρόνος για να γνωρισουμε τη την πρωτεόυσα του νησιού τη Μυτιλήνη.Μεταφορά στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση.Το απόγευμα θα επισκευθούμε την Αγιάσο (διατηρητέος οικισμός ανάμεσα σε καστανιές, καρυδιές, πλατάνια, με μεγάλη παράδοση στα ξυλόγλυπτα και την αγγειοπλαστική). Προσκύνημα στο εκκλησάκι της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας (έργο του Ευαγγελιστή Λουκά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ :  ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε την Καλλονή που έχει δώσει και το όνομά της στο μεγαλύτερο κόλπο του νησιού. Επίσκεψη στην μονή Λειμώνος και στο πλούσιο μουσείο του μοναστηριού. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στην Πέτρα ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με χρυσή αμμουδιά. Προσκύνημα στο ναό της Παναγίας της Γλυκοφιλούσσας πάνω στον βράχο, με τα 114 σκαλιά. Μετά το φαγητό επίσκεψη στο γραφικό ΜΟΛΥΒΟ, το χωριό του Αργύρη Επταλιώτη με το βυζαντινής εποχής κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. To απόγευμα επισκεπτόμαστε την Πόλη της Μυτιλήνης.Ελεύθερος χρόνος .Επιστροφή στο ξενοδχοείο.Διαν/ση Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ :  ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΪΒΑΛΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μοναστήρι του ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ, . Συνεχίζουμε τη γνωριμία του νησιού με επίσκεψη στο ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ το χωριό που είναι ονομαστό για την εκκλησία του Ταξιάρχη (προστάτης του νησιού). Προσκύνημα στην εικόνα του Αγίου που είναι φτιαγμένη από πηλό και αίμα. Επιστροφή στη Μυτιλήνη. Ελευθερος χρόνος. Συγκέντρωση για τούς ελέγχους στο τελωνείο του λιμανιού.

της ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Επιβίβαση στο πλοίο στίς 18.00και απόπλους για το ΑΪΒΑΛΙ.Αφιξη. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επιστροφή Αφιξη στο ΤΣΑΝΆΚΑΛΕ ,επιβίβαση στο FERRY BOAT.Περνάμε τα στενά του Ελλησπόντου.. Άφιξη στο Τελωνείο, έλεγχος διαβατηρίων, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ. Τέλος εκδρομής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΟΧΗΣ.160 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο.

Τρεις διανυκτερεύσεις στην Μυτιλήνη στο επιλεγμένο ξενοδοχείο  σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια.

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Τις περιηγήσεις του προγράμματος.

Εισιτήρια ferry boat ΕΤΣΕAΜΠΑΤ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΕΤΣΕAΜΠΑΤ.

Εισιτήρια του πλοίου ΑΙΒΑΛΙ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΙΒΑΛΙ.

Συνοδό – Αρχηγό.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ. Γεύματα -ποτά τυχών εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους .προαιρετικές διασκεδάσεις και γενικά ότι δέν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να γίνει και μεδιαφορετική σειρα εφ οσον ο αρχηγός κρίνει οτι οι συνθήκες

(πχ καιρικές κλπ) το επιβάλουν χωρίς να παραληφθεί κατι απο αυτό


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2551024313  2551036947


Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.