ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ    ΒΟΣΠΟΡΟΣ

3HMEΡH ΕΚΔΡΟΜH

26-28 OKTΩΒΡΙΟΥ 2018


1η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση ώρα 06.00 το πρωί μπροστά απο το Γραφείο μας.Διέλευση συνόρων Κήπων..Στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Συνεχίζουμε για ΚΩΝ/ΠΟΛΗ.Διέλευση απο Κεσάνη-Μάλγαρα Ραιδεστό και με ολιγόλεπτη ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη .Θα βρεθούμε έξω από τα τείχη της Πόλης, θα δούμε τα Θεοδοσιανά τείχη και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της ‘Αλωσης .Προαιρετική κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ .Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε την Αιγυπτιακή αγορά με τα μπαχάρια της ανατολής .Μπορείτε να περιηγηθείτε και στα αμέτρητα καταστήματα (μέχρι το Καπαλί τσαρσι) που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Ελευθερος χρόνος στην πλατεία του Ταξίμ και τον περίφημο πεζόδρομο.


2η ΗΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την προβλήτα όπου θα πάρουμε το καράβι της γραμμής για να μεταβούμε στα μαγεμένα νησάκια της Προποντίδας τα Πριγκηπόνησα ( Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη , Πρίγκηπος). Θα επισκεφθούμε την Πρίγκιπο. . Με τα γραφικά παΐτόνια μπορούμε να κάνουμε το γύρω του νησιού.Γεύμα ατομικάΕπιστροφή  στην Πόλη. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά γεύμα στην περιοχή Κουμ Καπί με τις ψαροταβέρνες και τους παραδοσιακούς πλανόδιους μουσικούς. Διανυκτέρευση .3η ΗΜΕΡΑ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην Πόλη . Θα ξεκινήσουμε με τη Μονή της Χώρας με τα μοναδικά ψηφιδωτά και τοιχογραφίες που χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (ακάθιστος ύμνος) και το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. θα μεταβούμε στο βυζαντινό Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα – οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μπλε Τζαμι του Σουλτάνου Αχμετ και μετά θα επισκεφθούμε την περίφημη εκκλησία – μουσείο της Αγίας Σοφίας ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Βυζαντινής εποχής . Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στις Βασιλικές δεξαμενές και το παλάτι Τόπ Καπί.Tέλος θα βρεθούμε στο εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM για να περιηγηθούμε στο μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης Γεύμα ατομκά ..Κατόπιν αναχώρηση για την επιστροφή.Διέξευση τελωνείων.Αφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:140 EURO

Παιδί   έως  12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς 120EURO

Μονόκλινο: 195 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.

Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4**** στο ΤΑΞΙΜ, σε δίκλινα δωμάτια.

Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Αρχηγό – συνοδό – ξεναγό του γραφείου. Aσφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισόδους μουσείων.Κρουαζιέρα στο Βόσπορο και πριγκιπόνησα.Γεύματα. Διασκεδάσεις και γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Σημ.Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεσθεί και με διαφορετική σειρά

KΡΑΤΗΣΕΙΣ

ALEXANDROUPOLI TOURS

K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26

68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ 00302551024313  

       00302551036947

FAX 00302551031596

Κρατήσεις με   e mail

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.