ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – Λ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΑΠΟ 31-12-2019 ΕΩΣ 02-01-2020


1η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 31-12-2019 AΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΜΥΛΟ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Αναχώρηση στις 06:45 το πρωί. Περνάμε περιφερειακά τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Στάση για φαγητό στην ΛΑΡΙΣΑ. Στη συνέχεια θα πάμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ για να επισκεφτούμε τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά. Το απόγευμα συνεχίζουμε για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ σε Ταβέρνα με φαγητό, ποτό, μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 01-01-2020 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΤΕΩΡΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα φημισμένα ΜΕΤΕΩΡΑ τα επισκέψιμα μοναστήρια είναι 6, εμείς θα επισκεφθούμε τα 2 μοναστήρια του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΒΑΡΛΑΑΜ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Στη συνεχεία αναχώρηση για το ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ και στη συνέχεια ανεβαίνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ όπου θα προσκυνήσουμε και θα ξεναγηθούμε σ’ έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Μετά θα πάμε στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, για φαγητό. Στην επιστροφή μας θα κάνουμε στάση για να γνωρίσουμε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ και ειδικά τον Χριστουγεννιάτικο χώρο ‘ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ’ στην ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 02-01-2020 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για τα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ, που ξεκινούν από την ΠΥΛΗ, με την περίφημη λίθινη γέφυρα του Βησσαρίωνα (1514 μ.Χ.). Μέσα από μια διαδρομή γεμάτη έλατα φθάνουμε στην ΕΛΑΤΗ (υψόμετρο 860 μ.). Συνεχίζουμε για ΠΕΡΤΟΥΛΙ (υψόμετρο 1.110 μ.) και για το μαγευτικό οροπέδιο του χιονοδρομικού κέντρου με την αλπική βλάστηση. Ελεύθερος χρόνος στο χιονοδρομικό κέντρο για καφέ. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΗ για φαγητό στις γραφικές ταβέρνες της. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.


Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 145 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 115 EURO
Μονόκλινο: 175 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
• Τις διανυκτερεύσεις στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ στο ξενοδοχείο “Edelweiss” 3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
• Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
• Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
• Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Επιπλέον γεύματα, δείπνα, ποτά και διασκεδάσεις.
• To Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν.
• Φόρος διαμονής 1,50 € το δωμάτιο την βραδιά πληρώνεται στο ξενοδοχείο.
• Έξτρα ατομική ασφάλιση ατυχημάτων 5 € το άτομο έως 75 ετών.
• Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.