3ΗΜEΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 24-26/12/2022

1η Μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2022

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 05.00 Διέλευση συνόρων . Συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην Βασιλίδα των πόλεων με την Βασίλισσα των Εκκλησιών περιήγηση στα χερσαία τείχη της Πόλης,  επίσκεψη στο μοναστήρι της ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ (όπου σύμφωνα με την παράδοση βρίσκονται τα μισοτηγανισμένα από την εποχή της άλωσης ψάρια) . Επισκεπτόμαστεε  το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων.


2η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. 25/12/2022.

Πρωινό στο ξενοδοχείο .θα επισκεφθούμε την ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος το 626)  και θα προσκυνήσουμε στο κέντρο του Ορθόδοξου πολιτισμού το “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ”. Στην συνέχεια θα έχουμε   (προαιρετικά)  την μαγευτική κρουαζιέρα στα όμορφα στενά του Βοσπόρου  Θα ξεκινήσουμε από της είσοδο του  Κερατίου Κόλπου από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη με τα μνημεία της όσο και την πλευρά του Γαλατά με τον περίφημο Πύργο. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, την μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, το Βόσπορο με τα δύο μεγάλα φρούρια, την δεύτερη γέφυρα και επιστρέφουμε πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar), τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε στον Κεράτιο Κόλπο. Χρόνο.  Ελεύθερος χρόνος στην Αιγυπτιακή (αγορά μπαχαρικών).Επιστροφή στο ξενοδοχείο.   


3η Μέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2022

Ξύπνημα πρωινό και αναχώρηση  για να επισκεφθούμε . την Ιστορική Κωνσταντινούπολη  Θα επισκεφτούμε το υπέροχο Μουσείο Μωσαϊκών του Βυζαντινού Παλατιού, τα ψηφιδωτά του κοσμούσαν το Μέγα Παλάτιον ( Χρυσό Παλάτι), των βυζαντινών αυτοκρατόρων και μας δίνουν εικόνες ανθρώπων, ζώων, ενδυμασίας και καθημερινής ζωής της εποχή. Θα συνεχίσουμε  τον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ, θα ξεναγηθούμε στο θαύμα των αιώνων την θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (εις του Θεού Σοφία)  χτισμένη από τον Ανθέμιο και Ισίδωρο και τέλος στην Βασιλική Δεξαμενή.

 Τέλος θα επισκεφθούμε το εμπορικό κέντρο  forum Istanbul.Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Ελλάδα 

Με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, έλεγχοι συνόρων.Αφιξη το βράδυ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ  160 ΕΥΡΩ

Παιδι  2- 12 χρονών στο δωμάτιο των γονέων 130 ευρώ

Μονόκλινο 250 ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 * σε δίκλινα δωμάτια στο Ταξίμ
  • Αρχηγό του γραφείου – συνοδό
  • Ξεναγό

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο
  • ΄Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Σημ.Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεσθεί και με διαφορετική σειρά αν κριθεί απαραίτητο χωρίς παραλήψεις 
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΉ ΣΑΣ
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.