3ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
24-26/12/2022

1η Μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12 /2022

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 05.30 Διέλευση συνόρων . Συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη στην Βασιλίδα των πόλεων με την Βασίλισσα των Εκκλησιών περιήγηση στα χερσαία τείχη της Πόλης,  επίσκεψη στο μοναστήρι της ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ (όπου σύμφωνα με την παράδοση βρίσκονται τα μισοτηγανισμένα από την εποχή της άλωσης ψάρια). Στή συνέχεια θα επισκεφθούμε  το περίφημο ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά αναμνηστικών και δώρων.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Προαιρετική διασκέδαση.Διανυκτέρευση

. Χρόνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση , στην Πλατεία ΤΑΞΙΜ για βόλτα στα καταστήματα της ΜΠΕΟΓΛΟΥ και φαγητό στα πολυάριθμα εστιατόρια στον πεζόδρομο.Μπορούμε ακόμη να απολαύσουμε τη μαγευτική θέα της πόλης και του Βοσπόρου πίνοντας τον καφέ μας στους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου MARMARA και του ΙΝΤΕRCONTINENTAL. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα .KΥΡΙΑΚΗ 25/12/2022

Ξύπνημα, πρωινό και αναχώρηση για να Στησυνέχεια θα επισκεφθούμε την ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος το 626)  και θα προσκυνήσουμε στο κέντρο του Ορθόδοξου πολιτισμού το “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ”. 

Στην συνέχεια θα έχουμε   (προαιρετικά)  την μαγευτική κρουαζιέρα στα όμορφα στενά του Βοσπόρου  Θα ξεκινήσουμε από της είσοδο του  Κερατίου Κόλπου από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη με τα μνημεία της όσο και την πλευρά του Γαλατά με τον περίφημο Πύργο. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, την μεγάλη γέφυρα του Βοσπόρου, το Βόσπορο με τα δύο μεγάλα φρούρια, την δεύτερη γέφυρα και επιστρέφουμε πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar), τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε στον Κεράτιο Κόλπο.Ελευθερος χρόνος στην Αιγυπτιακή αγορά με τα μπαχαρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. .

3η ημερα ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/2

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο τη΄ς Κωνσταντινούπολης. Θ δούμε  τον Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ, θα ξεναγηθούμε στο θαύμα των αιώνων την θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ (εις του Θεού Σοφία)  χτισμένη από τον Ανθέμιο και Ισίδωρο και τέλος στην Βασιλική Δεξαμενή. Ελεύθερος χρόνος στο εμπορικό κέντρο  forum Istanbul και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Ελλάδα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση, άφιξη το βράδυ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ  150 ΕΥΡΩ

Παιδι  2- 12 χρονών στο δωμάτιο των γονέων 130 ευρώ

Μονόκλινο 240 ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με λεωφορείο του γραφείου μας
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 * σε δίκλινα δωμάτια 
  • Αρχηγό του γραφείου – συνοδό
  • Ξεναγό

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων
  • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο
  • ΄Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
  • Σημ.Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεσθεί και με διαφορετική σειρά αν κριθεί απαραίτητο χωρίς παραλήψεις 
  • ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΉ ΣΑΣ
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.