5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ

ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 23ΣΕΠΤΕΜΡΡΙΟΥ 2018


1η ΜΕΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΤΟΛΟ

Αναχώρηση το πρωί στις 06:30 από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) ,Μέσω ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ και μέσω της Αττικής Οδού, περνάμε από τον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ με τις ανάλογες  στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ΤΟΛΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΤΟΛΟ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΑΡΧ. ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ (ναός του Ασκληπιού), όπου θα θαυμάσουμε το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. Μετά στον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ τη θρυλική πρωτεύουσα των ΑΤΡΕΙΔΩΝ με μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Εκεί θα επισκεφθούμε τον ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ και την ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ, μέρος των ΚΥΚΛΩΠΕΙΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. Και καταλήγουμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ, περιήγηση στη γραφική πόλη, και την πρώτη πρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όπου θα δούμε το ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ τον ΒΡΑΧΟ του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ με την πανοραμική θέα, τις ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, το ΜΠΟΥΡΤΖΙ, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Στη συνέχεια ελεύθεροι για φαγητό. Επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στο λιμανάκι του ΤΟΛΟΥ για μια προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα με το καραβάκι. Πρώτη στάση για 3 ώρες στην ΥΔΡΑ, νησί που έχει συνδέσει το όνομά του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μόνοι σας τα πλακόστρωτα στενά, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, τα αρχοντικά κλασικά σπίτια (ΤΟΜΠΑΖΗ – ΣΑΧΤΟΥΡΗ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, και άλλα), τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ με το μαρμάρινο καμπαναριό. Δεύτερη στάση για 2 ώρες στις ΣΠΕΤΣΕΣ, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο στο αρχοντικό του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ, το αρχοντικό της ηρωίδας ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, που είναι ιδιωτικό μουσείο και το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Και στα 2 νησιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμαξες και να κάνετε βόλτες. Επιβίβαση στο καραβάκι και επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΤΟΛΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ και ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ άφιξη στο μανιάτικο χωριό ΔΙΡΟΣ, επίσκεψη στα περίφημα σπήλαια, από τα σπανιότερα στον κόσμο. Στη συνέχεια στάση στο ΓΥΘΕΙΟ, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα και χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα. Μετά μέσω μιας ενδιαφέρουσας διαδρομής φθάνουμε στην ομορφότερη βυζαντινή πολιτεία της Ελλάδας, την ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, η οποία είναι κτισμένη σ΄ έναν πελώριο βράχο, μέσα στην θάλασσα και ενώνεται μονάχα με μία στενή λωρίδα γης με τη στεριά, το μοναδικό πέρασμα, η “μόνη εμβασία”. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια με τα παλιά αρχοντικά και τις όμορφες βυζαντινές εκκλησίες, όπως του Ελκόμνεου Χριστού (13ου αιώνα), την Παναγία την Χρυσαφίτσσα (17ου αιώνα)  και στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκονται τα ερείπια του παλιού φρουρίου και η Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην άκρη του γκρεμού. Επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ     ΤΟΛΟ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ – φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τιμη κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 220 ΕΥΡΩ

Τιμη.Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:165  ΕΥΡΩ

Μονόκλινο .270 ΕΥΡΩ

ΔΕΚΤΑ ΤΑ 4 ΗΜΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ( ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ)   60ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ΤΟΛΟ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Τέσσερα δείπνα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
 • Τοπικό ξεναγό.
 • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Νυχτερινές διασκεδάσεις, γεύματα.
 • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους.
 • Κρουαζιέρα ΥΔΡΑ και ΣΠΕΤΣΕΣ.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

 • ALEXANDROUPOLI TOURS

  K.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 26  68100  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

  ΤΗΛ 00302551024313         00302551036947  FAX 00302551031596  e.mail, alextour@otenet.gr

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.